TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 12. 2015,
14.44

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

MasterCard potovanja božič advertorial

Četrtek, 10. 12. 2015, 14.44

3 mesece, 3 tedne

Kaj ko bi za božič zbežali v čisto drug svet?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Obstajajo kraji, kjer lahko med prazniki pozabite na vsakdanjo naglico in vrvež. Pustite domišljiji prosto pot in se odpravite na neprecenljivo doživetje.

Bi se radi sprostili v odmaknjeni vili na Irskem ali na španskem podeželju? Pripravite kovčke, spakirajte nekaj otroške vedoželjnosti in se z odpravite na pot po čarobnih deželah sveta.

Vabimo vas v skrite kotičke evropskih mest, na irsko podeželje in na obrežja skrivnostnih švedskih jezerc. S kartico MasterCard vas bodo povsod pričakale božične ugodnosti in presenečenja, ki jih lastnikom kartice omogoča družba MasterCard.

Podoživite preteklost na skrivnostnem Irskem

Ob vznožju hribovja Slieve Bloom sredi Irske vas v zgodovinskem in romantičnem kraju Ballyfin Demesne pričakuje pravi podeželski dvorec.

Uživali boste lahko v spokojnosti kraja in prečudoviti naravi. Le sto kilometrov z dublinskega letališča, pa vendar tako daleč stran, da boste preživeli res karseda nepozabne počitnice.

Priceless Cities namig: če boste nastanitev rezervirali prek spleta ali telefona, uporabite kodo "Priceless Ireland".

Kaj si ogledati v okolici: bližnja okolica Ballyfin je raj za zgodovinske navdušence, saj so na ogled številni gradovi, hribovci pa se bodo navdušeno podali v hribovje Slieve Bloom. V gradu Birr nedaleč od Ballyfina je bil v 19. stoletju največji teleskop na svetu.

Švedska zima ima svoje čare

V švedskem gradu iz 18. stoletja Södertuna blizu Gneste, le 70 kilometrov iz Stockholma, se boste počutili kot razvajeni plemiči. Grad je postal hotel, zato da vi lahko uživate v švedskem podeželju in se pustite razvajati v lepotilnih salonih in bazenih ter raziskujete pravljično pokrajino.

Priceless Cities namig: privoščite si nočitev v dvorcu ali bližnjem gostišču, razvajali vas bodo z večerjo s tremi hodi, pijačo dobrodošlice, zajtrkom in kavo.

Pričakujejo vas tudi v dizajnerskem hotelu Birger Jarl v Stockholmu. Lastniki kartice MasterCard imajo 20-odstotni popust pri nočitvah v luksuznih sobah.

Med počitnicami v Stockholmu, ki je pozimi še posebej očarljiv, si vzemite čas za restavracijo Eriks Gondolen s klasično božično ponudbo jedi in izjemnim pogledom na Stockholm, Mälaren in Saltsjön.

Priceless Cities namig: božični jedilnik je ugodnejši za lastnike MasterCard kartice. Kaj si ogledati v okolici: tik ob gradu Södertuna leži jezero Frösjön, do Stockholma pa lahko pridete v eni uri.

V Rim na prestižne božične počitnice

Verjetno najlepše jaslice na svetu boste lahko občudovali v Vatikanu, ki v teh dneh pričakuje ogromno obiskovalcev. Če pa boste med bivanjem v Rimu želeli ubežati množicam, ki trumoma hodijo v Vatikan, potem je prestižna rezidenca Napoleone III odlična priložnost, da se v enkratnem ambientu popolnoma prepustite uživanju. Rim je pravo mesto za romantičen konec tedna v dvoje.

Priceless Cities namig: tudi v rimskem hotelu D'Inghilterra imajo lastniki MasterCard nižje cene nastanitve in druge ugodnosti.

Kaj si ogledati v okolici: v Rimu je težko izbrati nekaj znamenitosti, ki jih ne smete izpustiti. Nujno je videti Kolosej, Španske stopnice, Vatikan z baziliko sv. Petra in vse trge s prelepimi fontanami.

Ne spreglejte