TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 6. 2015,
21.26

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Bar

Nedelja, 14. 6. 2015, 21.26

7 let, 12 mesecev

Ivona: V sebi sem čutila, da nekaj ne bo v redu (intervju)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ivono je v Bar prijavila prijateljica in niti predstavljala si ni, da ji bo uspelo priti v finale in se boriti za glavno nagrado. Čeprav se je borila proti favoritu, je do konca verjela vase.

S kakšnim namenom ste se prijavili v Bar? V Bar me je prijavila prijateljica za šalo. Pravzaprav si nisem mislila, da bom sploh prišla v šov, tako da nisem imela nekega namena.

Ste si na začetku predstavljali, da boste prišli vse do finala? Prva ovira je bilo že pridobivanje čepkov za enakopravno tekmovalko. Ne. S prijatelji smo se, preden sem vstopila v Bar, šalili, da se spet vidimo čez en teden. Vejo, kakšna sem, zato so mislili, da bom izpadla že po enem tednu. Ko sem odšla v Bar in videla, da istočasno z mano vstopata še dve dekleti, sem si rekla: "No, zdaj pa res nimam nobenih možnosti." Res si nisem predstavljala, da lahko pridem do finala.

S kom bi se najraje pomerili v finalu? Če bi lahko izbirala, bi se v finalu najraje pomerila z Vito ali Emijem. Z njima se še najbolj razumem in mislim, da bi bil to najboljši finale. Sploh se ne bi vznemirjala s tem, kdo bo zmagal.

Kakšni so bili občutki, ko je Bastjan razglasil rezultate četrtkovega večera? Takšne rezultate sem pričakovala, ker smo že v četrtek ponoči delali zaključek in sem videla, koliko denarja je zaslužil Črt in koliko jaz, tako da sem lahko že približno vedela, koliko glasov in kakšno razliko bo to prineslo.

Ste se takrat zaradi velike razlike predali ali ste ostali optimistični? Ne, še vedno sem upala, da bom zmagala. Ena izmed novinark je slišala vmesno razmerje glasovanja, ki je bil meni v prid. To mi je dalo upanje in nekako sem bila stoodstotna, da bom zmagovalka jaz. Vseeno sem v sebi čutila, da nekaj ne bo v redu.

Kako pa ste se počutili ob razglasitvi zmagovalca? Ko je voditelj razglasil zmagovalca, mi je bilo hudo. Vso oddajo sem bila živčna. Od pritiska me je začela boleti glava, zadnjo minuto pred razglasitvijo pa mi je še srce začelo biti zelo hitro. Takoj po razglasitvi sem odhitela na stranišče. Živci so me izdali in zlomila sem se. Malce sem jokala, ker sem bila razočarana.

Kaj ste storili po koncu oddaje? Kako in kje ste preživeli noč? Po koncu sem opravila nekaj intervjujev, nato pa smo se s prijatelji srečali v enem izmed lokalov nasproti Nebotičnika. Tam smo malo pili, potem pa smo se odpravili v nočni klub. Imeli smo se super.

Obžalujete kakšno izjavo ali pa dogodek? Bi kaj spremenili, če bi lahko zavrteli čas nazaj? Ne obžalujem niti enega dogodka. Mogoče samo to, da sem se zapletla z Joelom, ker najin odnos ne vodi nikamor. Drugače pa res ničesar ne obžalujem.

Kako mislite, da je vaša saga z Joelom vplivala na priljubljenost med gledalci? Iskreno, s tem se sploh ne obremenjujem (smeh). Ne vem, še sanja se mi ne. Ne razmišljam o tem.

Sami niste skrivali, da ste z Joelom imeli spolne odnose, on pa je to vedno zanikal. Vas je to prizadelo? Glede na to, da se poznava že od prej, me je prizadelo že to, da me ni nikoli podprl. Potem pa sem si rekla, da s tem (zanikanjem) kaže svoj obraz, tako da mi je bilo vseeno. Meni je bilo pomembno to, da sem do konca ostala iskrena, za druge pa me ni zanimalo.

So vas zlobni komentarji o pridobljeni teži prizadeli? Kar veliko se je o tem govorilo na družbenih omrežjih. Tisti trenutek, ko bereš komentarje, te ne prizadene. Ko pa tri mesce to tlačiš v sebi, se zlomiš. In v zadnjem tednu se mi je to zgodilo. Kdorkoli pravi, da mu takšni komentarji ne pridejo do živega, se laže, ker slej ko prej to pride za tabo. Prizadelo me je, še posebej zato, ker sama vem, da sem se zredila. Vendar to ni težava, ki se je ne bi dalo rešiti. Reševala jo bom že v ponedeljek s trenerjem Rokom. Upam, da bo psihično pripravljen (smeh).

Na plan je prišla tudi informacija o vašem zakonu. Kdo mislite, da je novico posredoval medijem? Kako je to vplivalo na vas in vaše delovanje v Baru? Sploh se ne obremenjujem s tem. Kdorkoli že je to dal v javnost, se mu je vrnilo ali pa se mu še bo. Tisti teden sem bila zelo potrta, a sem taka oseba, da se lahko spet hitro dvignem. Naprej sem šla z dvignjeno glavo, saj nisem nikogar okradla ali pa ubila. Vedno si to Emijevo misel ponavljam v glavi. Ne vznemirjam se več in tudi pozneje se s tem nisem obremenjevala.

Ste se mogoče Suzani, ker je pred kamerami izdala domnevno ime vašega moža, maščevali tako, da ste brali njen dnevnik? Ne, nisem se hotela maščevati. Mene je res zanimalo, kaj si že tri mesece zapisuje v zvezek. Še ko je bil Joel v igri, sva hotela to skupaj preveriti, a ga nisva našla. Predzadnji teden sem izvedela, da zvezek skriva pod vzglavnikom, in šla zadevo preverit. Ni mi žal, da sem to storila, saj me je videno šokiralo. Samo potrdila sem, kakšna je bila.

Kako bi porabili nagrado, če bi zmagali? Iskreno povedano nimam pojma. Zelo dobro bi morala razmisliti. S starši bi se pogovorila o tem, za kaj bi bilo ta denar najbolj dobro porabiti oziroma v kaj ga naj investiram. Nekaj denarja bi zapravila zase, a porabila bi ga pametno.

Kateri trenutek v Baru vam bo najbolj ostal v spominu? Najbolj mi bodo v spominu ostali izzivi in izleti. To so bili najlepši dnevi, ker smo bili vsi sproščeni. Vsak izziv mi je bil všeč. Ko sem prišla domov z izziva, sem sotekmovalcem rekla, da je bil ta najboljši. In ko sem odšla na naslednjega, sem spet ugotovila, da je bil tisti najboljši. Ne morem se odločiti. Vsak je bil nekaj posebnega.

Kaj ste se o sebi naučil med bivanjem v Baru? Ugotovila sem, da znam marsikaj pretrpeti. Nisem bila toliko vzkipljiva kot v realnem življenju. Če bi se to dogajalo zunaj Bara, bi se verjetno še večkrat in bolj burno odzvala. Ugotovila sem tudi, da sem potrpežljiva in da se v tako kratkem času lahko naučim veliko novih stvari.

Kateri teden vam je bil najtežji? Najbolj težko mi je bilo, ko sem se morala odločiti, komu podariti svoj plus – Emiju ali Joelu. Potem so sledili vedno težji tedni in finalni mi je bil najtežji izmed vseh.

Mislite, da ste si zaslužili rumeni karton? Da, mislim, da sem si ga zaslužila, a ker sva se prepirali tako jaz kot Suzana, bi ga morala dobiti tudi ona. Obe sva si ga zaslužili.

Kakšni so načrti za prihodnost? Upam, da bom priložnost izkoristila maksimalno. Danes je šele prvi dan po izstopu, pa telefon zvoni ves čas. Moram si omisliti blokec, da si zapišem vse stvari (smeh). Jutri imam že prve prave obveznosti. Mislim, da si bom počitnice lahko privoščila šele po poletju.

Ne spreglejte