Igričar (Gamer)

Gerard Butler in Michael C. Hall v razburljivem akcijskem trilerju o srhljivi računalniški strelski igri prihodnosti, v kateri ljudje nadzorujejo druge ljudi.

1 / 3

2 / 3

3 / 3

Režija: Mark Neveldine in Brian Taylor Igrajo: Gerard Butler, Michael C. Hall, Chris 'Ludacris' Bridges, Alison Lohman, Kyra Sedgwick, Amber Valletta, Terry Crews, Logan Lerman Žanr: Akcijski znanstvenofantastični triler Dolžina: 95 minut IMDb: 5,7/10

V bližnji prihodnosti je najbolj priljubljena računalniška strelska igra Klavci, ki jo je ustvaril Ken Castle (Michael C. Hall). Kontroverzna igra poteka s pomočjo zapornikov, obsojenih na smrtno kazen, katerih telesa nadzorujejo bogati igralci. Klavci torej omogočajo milijonom posameznikov, da na spletu pred svetovnim občinstvom izživljajo svoje najbolj divje fantazije.

Superzvezdnik in kultni junak nadvse krvavih Klavcev je Kable (Gerard Butler), ki ga nadzoruje Simon (Logan Lerman) – mlad igralec, ki je dosegel status rock zvezdnika in proti vsem pričakovanjem iz tedna v teden Kabla popelje v zmago. Tega so ugrabili lastni družini, ga zaprli in prisilili, da se bori proti svoji volji. Sodobni gladiator mora preživeti dovolj dolgo, da pobegne iz igre, si povrne identiteto in človeštvo reši pred brezčutno Castlovo tehnologijo, pri tem pa bo odkril temačno zaroto, ki utegne ogroziti prihodnost celotnega človeštva.

[video: 20602 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano
{{headline}}
{{display_url}}
{{description1}} {{description2}}