Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste na splošno precej nervozni. Najkasneje v sredini meseca pa se bo stanje začelo vsaj delno umirjati. Imeli boste ogromno obveznosti, vsi pa vas bodo še dodatno priganjali. Vzemite le toliko kolikor zmorete, ostalo prepustite drugim. Ni vam potrebno sprejeti tistega, kar ni vaša obveza. Morda se boste morali naučiti reči ne. Preko meseca se bo zvrstilo veliko situacij, kjer boste obnemeli, kar ni vaša značilnost. Vendar pa je morda še bolje tako, saj se boste na tak način izognili premnogim zapletom. Na splošno bo v tem mesecu v ospredju umetnost komunikacije.

Ljubezenski horoskop

Če vam ljubljena oseba ne bo v oporo, se boste sposobni precej znašati nad njo. Še posebno v začetku meseca boste težko ločili, katere težave zares izvirajo iz ljubezenskega življenja, katere pa iz kakega drugega področja. Na splošno vas bo marsikaj motilo, zelo kritični boste do ljudi. Za samske to lahko pomeni, da na obzorju ne bo nikogar, ki ne bi imel kakšne usodne napake. V drugi polovici meseca se bodo čustva postopoma umirjala.

Erotični horoskop

Vezani boste pri seksu zelo previdni in ne boste želeli pretiravati. Samski, vam je najbolj pomembno, da partnerja dobro spoznate, preden z njim stopite v intimen odnos. Ko se to zgodi, pa se spremenite v seksualno nenasitno osebo. Spoznali boste posebno, drugačno osebo, od katere se ne boste mogli ločiti. Popolnoma se boste sprostili, tako da bo tudi seks popoln.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano