Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

Izžarevali boste notranjo moč, kar bo marsikoga odvrnilo od tega, da bi vam oporekal. Večkrat uporabljajte besedo ne, saj vam bodo v nasprotnem primeru delo kar nalagali in nalagali. To pa bi vas povsem izčrpalo. Tega se držite tudi v ostalih mesecih, saj bo to na splošno dobro za vas. Na čustvenem področju vas bo v kolikor imate partnerja prevzemala romantika, bili boste nežni. Samski boste imeli več časa zase in za izpolnitev svojih osebnih želja, pri tem pa vas ne bo prav nihče oviral. Od nadrejenega boste prejeli veliko pohval, kar vas bo osrečilo. Pazite pa le, da ne bi zašli v slabo družbo, saj bi si od vas obetala marsikatere ugodnosti, na koncu pa bi se lahko počutili izkoriščene. Postavite meje.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste v razmerju naleteli na nekaj težav. Na voljo boste imeli veliko nasvetov, a naposled boste prišli do tega, da prava rešitev izhaja iz vas samih, iz tega kar čutite in si želite. Ta mesec bo velik poudarek na vsem podzavestnem, zato boste morali še enkrat premisliti odločitve, ki so se vam doslej zdele samoumevne. Samski si boste močno želeli ljubezni, vendar boste zelo skromni glede tega, kaj bi sami doprinesli za uspešen odnos. Trdnjava okoli vašega srca bo še posebno okoli sredine meseca izjemno utrjena.

Erotični horoskop

Samski se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci. Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano