Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

To bo čudovit mesec za vas. Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste v prihajajočem mesecu končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko mero optimizma in komaj čakali na vse, kar vam življenje prinaša. Če vas preganjajo nedokončane študijske obveznosti boste v tem času trdno prijeli za delo in morda še pred poletjem vse uspešno opravili.

Ljubezenski horoskop

Čaka vas velik preboj na ljubezenskem področju, kjer se bodo pričele odpirati možnosti za resno čustveno razmerje. Začeli boste postavljati temelje za prehod iz faze zaljubljenosti v fazo partnerstva. V kolikor pa partnerja že imate, pa se bosta odločila za velik korak naprej, pri katerem boste imeli vso podporo vaših bližnjih. Veliko časa v tem mesecu vam bo vzelo sanjarjenje, kar ni v vaši navadi. Pazite le, da ostanete na realnih tleh.

Erotični horoskop

Na prvo mesto boste postavili lahkotnost in zabavo, a tudi daljših posteljnih aktivnosti se ne boste ustrašili. Privlačile vas bodo osebe s tradicionalnimi stališči, ki bodo pripravljene v postelji z vami prekršiti vsa svoja stališča. Radi boste presenečali s porednimi domislicami, pa tudi s kakim nagajivim erotičnim pripomočkom.

Popularno