Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 10. 2018,
20.09

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,77

1

Natisni članek

YouTube slavni dekoracija dom

Petek, 12. 10. 2018, 20.09

5 let, 6 mesecev

Razkošna domovanja najbolj znanih zvezdnikov z YouTuba #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,77

1

luksuzna domovanja | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Nekateri zvezdniki, ki svoje videoprispevke z uporabniki delijo na YouTubu, so svoje hobije spremenili v pravo poslovno priložnost, s katero zelo dobro služijo. Poglejte si razkošna stanovanja, v katerih prebivajo.

avtobus
Trendi Sodobno, svetlo in udobno stanovanje v prenovljenem avtobusu

Veliko denarja zapravijo za udobno življenje, ki ga zelo radi razkazujejo svojim naročnikom (subscribers, op. p.). Prav poseben trend so postali ogledi notranjosti njihovih hiš (house tours, op. p.), ki sledijo formatu televizijske oddaje Cribs, ki jo je leta 2000 začela predvajati komercialna kabelska televizija.

carli bybel | Foto: Facebook stran Beauty by Carli Bybel Foto: Facebook stran Beauty by Carli Bybel Carli Bybel

Carli je ena izmed najbolj znanih lepotnih vlogerjev na YouTubu. Platformi YouTube se je pridružila leta 2011, ko je začela objavljati videoposnetke ličenja in poustvarjanja različnih podob. Na svojem kanalu ima 6,1 milijona naročnikov.

Po podatkih spletne strani Celebsnetworth today naj bi bilo njeno premoženje vredno okoli 10 milijonov dolarjev (8,6 milijona evrov). 

Svoje bogastvo je pridobila s kanalom na YouTubu, nekaj so jih prinesli drugi poslovni podvigi, na primer lansiranje lastne palete senčil in modne linije oblačil.

Ko je pred približno tremi leti kupila hišo v New Jerseyju, jo je popolnoma prenovila po svojem okusu. Ker notranji oblikovalci, ki jih je najela za to delo, po njenem mnenju niso znali ujeti njenega okusa in sloga, se je opremljanja domovanja lotila kar sama. Navdih je iskala po spletu in Instagramu.

Pred časom se je svojim gledalcem izpovedala, da se po razhodu s svojim dolgoletnim fantom v tako veliki hiši počuti osamljeno, zato se je odločila dom prodati in si zgraditi manjšo hišo v bližini svoje družine. Pred kakšnim mesecem se je preselila v nov dom, notranjosti tega še ni pokazala.

Carli Bybel | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

Dnevna soba. | Foto: Posnetek zaslona Youtube Dnevna soba. Foto: Posnetek zaslona Youtube

Carli Bybel | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

Garderobna soba. | Foto: Posnetek zaslona Youtube Garderobna soba. Foto: Posnetek zaslona Youtube

Njena kuhinja in jedilnica. | Foto: Posnetek zaslona Youtube Njena kuhinja in jedilnica. Foto: Posnetek zaslona Youtube

Laura Lee | Foto: Facebook stran Laura Lee Foto: Facebook stran Laura Lee Laura Lee

Laura Lee je prav tako lepotna vlogerka, ki se je YouTubu pridružila leta 2009. Pred kariero na YouTubu je opravljala delo medicinske asistentke, kjer ni smela nositi preveč vpadljivih ličil.

To jo je spodbudilo k temu, da odpre svoj kanal in se na njem umetniško izraža. Glavni kanal ima okoli 4,4 milijona naročnikov. Svoje premoženje je pridobila z objavo rednih vlogov kot tudi s sponzorskimi pogodbami in objavami na kanalu in na drugih družbenih omrežjih.

Trenutno s svojim možem biva v stanovanju v območju Los Angelesa v zvezni državi Kalifornija. Je še ena izmed lepotnih vlogerjev, ki so svoje domovanje pokazali gledalcem. Sama pravi, da je njeno stanovanje izjemno moderno in elegantno. V ospredje je želela postaviti prečiščenost prostorov in klasičnost pohištva. Njen najljubši prostor v hiši je dnevna soba, ker je zelo svetla.

Laura Lee | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

Laura Lee | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

Laura Lee | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

Laura Lee | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

Laura Lee | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

Laura Lee | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

James Charles | Foto: Facebook stran James Charles Foto: Facebook stran James Charles James Charles

K Jamesovi popularnosti je močno pripomoglo gostovanje v oddaji Ellen leta novembra 2016, saj je takrat kot prvi fant podpisal oglaševalsko pogodbo s priljubljeno ameriško kozmetično znamko.

Slavo mu je prinesla na družbenih omrežjih objavljena fotografija v šolskem almanahu in zgodba o tem, kako je prosil za ponovno fotografiranje, saj si na prvi fotografiji naj ne bi bil všeč, ker je bila svetloba slaba.

YouTubu se je pridružil leta 2015, do danes pa se je na njegovem kanalu nabralo že skoraj devet milijonov naročnikov ali sester, kot jih Charles rad ljubkovalno poimenuje.

Njegovo premoženje je po poročanju strani Cine net worth vredno okoli štiri milijone evrov (3,4 milijona evrov), pridobil si ga je na YouTubu in z oglaševalskimi pogodbami ter sponzorskimi objavami.

Ace Familiy | Foto: Facebook stran The ACE Family Foto: Facebook stran The ACE Family The Ace Family

Družina Ace, aktivna od januarja 2016, ima na svojem kanalu YouTube že več kot 12 milijonov naročnikov. V njihovih vlogih lahko gledalci spremljajo vsakdanje življenje in potegavščine zaročencev Austina McBrooma in Catherine Paiz ter njune dveletne hčerke Elle. Oktobra lani se je družina preselila v luksuzno vilo na območju Woodland Hillsa v zvezni državi Kalifornija.

Pred kratkim so se morali zaradi hišnega vloma in kraje preseliti v novo domovanje. Zaradi varnostnih razlogov par ne želi razkriti območja, najverjetneje pa še vedno živijo v Kaliforniji.

Njihov glavni prihodek so objave na YouTubu, dodaten zaslužek pa pridobita tudi z gostovanji, sponzorskimi objavami in prodajo oblačil za oboževalce.

 

Ace family | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

Ace family | Foto:

Ace family | Foto: Posnetek zaslona Youtube Foto: Posnetek zaslona Youtube

Sis vs Bro | Foto: Facebook stran SIS vs Bro Karina & Ronald Foto: Facebook stran SIS vs Bro Karina & Ronald SIS vs. BRO

Enajstletna Karina in 10- letni Ronald sta brat in sestra, ki na svojem skupnem kanalu na YouTubu svojemu občinstvu delita smešne vsakdanje prigode in izzive. Omrežju sta se pridružila leta 2016. Na svojem glavnem kanalu sta do zdaj nabrala nekaj več kot sedem milijonov naročnikov, skupno pa jih imata nekaj več kot devet milijonov.

Največ prihodka dobita iz glavnega kanala, vsak pa dodatno zasluži še z svojim individualnim kanalom RonaldOMG in GamerGirl.

Z družino sta se iz rodne Kanade lani preselila v Španijo. Na skupnem kanalu sta pokazala svoje novo bogato domovanje.

Lepotni vlogerji še zdaleč niso najbogatejši

Čeprav zavidljivo bogati, tako imenovani lepotni vlogerji in življenjski vlogerji še zdaleč niso med najbogatejšimi na YouTubu. Te prekašajo igralski kanali (gaming, op. p.) Najbogatejši izmed vseh je Šved Felix Arvid Ulf Kjellberg, bolj znan pod vzdevkom PewDiePie, ki ima na svojem kanalu že več kot 66 milijonov naročnikov.

Pewdiepie še vedno velja za najbogatejšega Youtube vlogerja. | Foto: Getty Images Pewdiepie še vedno velja za najbogatejšega Youtube vlogerja. Foto: Getty Images

Po podatkih strani Celebrity net worth, je Pewdiepie od leta 2014 s svojim kanalom zaslužil že vrtoglavih 50 milijonov dolarjev (43 milijona evrov).

Trenutno živi v Veliki Britaniji. Čeprav je zelo glasen, o svojem zasebnem življenju ne mara razpravljati, kar je skupno za večino igralskih kanalov, njihovi lastniki redkokdaj pokažejo svoja domovanja. Eni izmed redkih, ki so dovolili snemanje v notranjosti svojega doma, so lastniki kanala Faze Clan.

Logan Paul | Foto: Facebook stran Logan Paul Foto: Facebook stran Logan Paul Logan Paul Vlogs

Logan Paul se je YouTubu pridružil leta 2015, trenutno ima 18 milijonov naročnikov. Sprva je ustvarjal vsebino za Vine, po ukinitvi aplikacije se je odločil preizkusiti tudi na YouTubu. Nastopal je tudi kot igralec. Njegovo premoženje je po poročanju strani Celebrity net worth ocenjeno na 14 milijonov dolarjev (12 milijonov evrov). Denar služi s svojim kanalom, igralstvom in sponzorskimi objavami.

Na svojem kanalu večinoma objavlja komične posnetke, skrite in javne potegavščine. Decembra leta 2017 se je znašel v nemilosti javnosti, ko je na svoj kanal naložil sporni posnetek samomorilca v japonskem gozdu, pozneje ga je izbrisal. Za nekaj časa je nehal objavljati, a se je vrnil.

Leta 2017 je po poročanju strani Curbed kupil hišo, vredno 6,6 milijona dolarjev, v soseski Rancho Estates. Hiša vključuje pet spalnic, sedem kopalnic, vinsko klet, štiri kamine in celo sobo s filmskim projektorjem.

Christian Guzman | Foto: Facebook stran Christian Guzman Foto: Facebook stran Christian Guzman Christian Guzman

Na YouTubu je od leta 2012, trenutno ga spremlja nekaj več kot 800 tisoč naročnikov. Na svojem kanalu deli nasvete o fitnesu in zdravem načinu življenja.

Prihodke pridobiva z objavami na YouTubu in preostalimi poslovnimi podvigi, ki vključujejo lastno linijo športnih oblačil, energijskih pijač in osebno trenerstvo.

Svojo kariero je začel v amaterskem bodibildingu, pozneje jo je spremenil v poslovno priložnost. Prav tako je tudi lastnik telovadnice v Hustonu, mestu, kjer tudi živi.

stanovanje v ljubljani
Trendi Ljubljansko stanovanje: funkcionalnost, združena z eleganco #foto
Ne spreglejte