Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Torek,
18. 10. 2016,
16.38

Osveženo pred

7 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

Modri Plus SiOL TV TViN Cinemax HBO Telekom Slovenije

Torek, 18. 10. 2016, 16.38

7 let, 6 mesecev

Za naročnike televizije Telekoma Slovenije vsebine HBO tudi do sedem dni pozneje

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Foto: HBO

Vsebine programske opcije HBO njeni naročniki lahko od zdaj pogledajo še sedem dni po programskem predvajanju, in sicer tako na zaslonih televizorjev kot tudi na zaslonih mobilnih naprav.

Storitev Ogled nazaj, ki naročnikom televizije Telekoma Slovenije omogoča ogled oddaj tudi do sedem dni pozneje, je od zdaj na voljo tudi za naročnike programske opcije HBO. Poznejši ogled filmskih uspešnic in klasik, TV-nanizank, kot je zelo priljubljena serija Westwood, in festivalskih filmov si lahko privoščijo na zaslonih svojih televizorjev ali pa mobilnih naprav prek storitve TVin, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

Akcijska ponudba za programsko opcijo HBO

Vklop programske opcije HBO je za naročnike paketa Modri Plus brezplačen, paketa TopTrio Mini HBO in TopTrio HBO pa v mesečno naročnino že vključujeta programa HBO in HBO Comedy.

Ostali naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko do sredine novembra izkoristijo akcijsko ponudbo, ki ob izpolnitvi pogojev predvideva eno- ali dvomesečno brezplačno uporabo programske opcije HBO. Vklop ali izklop programske opcije HBO opravijo naročniki sami prek spleta na portalu Moj Telekom, ki je dostopen prek računalnikov, mobilnih naprav in televizorjev.

Pet filmskih programov in dve datoteki

S programsko opcijo HBO, mesečna naročnina znaša 10,20 evra, naročniki Telekoma Slovenije pridobijo pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so na voljo tudi v visoki ločljivosti (HD). Brez dodatnih stroškov so naročnikom na voljo tudi ogledi iz spletne videoteke HBO GO in klasične televizijske videoteke HBO OD, so pojasnili pri Telekomu Slovenije.

Naročnikom so pri izboru želenih vsebin v pomoč priporočila in aplikacija Daljinec+, ki jim predlaga najprimernejše vsebine glede na navade spremljanja televizije ter izpostavlja najbolj aktualne vsebine v celotni programski shemi SiOL TV v danem trenutku. Kmalu bo na voljo tudi nadgrajena različica aplikacije, ki bo z dodatnimi možnostmi omogočala še boljšo uporabniško izkušnjo spremljanje TV-vsebin, napovedujejo pri Telekomu Slovenije.
Ne spreglejte