To je človek, ki se mu je nemogoče skriti

Mark Zuckerberg, oče Facebooka, je za zdaj edini znani uporabnik tega družbenega omrežja, čigar profil je nemogoče blokirati. To pomeni, da ni uporabnika Facebooka, ki ne bi mogel videti Zuckerbergovih objav, pa če to želi ali ne.

To je človek, ki se mu je nemogoče skriti
Foto: Reuters

Če na Facebooku blokiramo določenega uporabnika, to pomeni, da se nam njihove objave ne bodo več prikazovale (tudi če jih delijo naši prijatelji, jih ne bomo videli). Blokirani uporabnik nas na Facebooku obenem ne bo več mogel najti in nam poslati prošnje za prijateljstvo oziroma sporočila.

Uporabnika blokiramo takole:

1. - S klikom na tri pičice odpremo meni. 2. - Izberemo možnost blokiraj. Korak številka 3 je nato le še potrditev blokiranja s klikom na gumb Potrdi (ni prikazano). 1. - S klikom na tri pičice odpremo meni. 2. - Izberemo možnost blokiraj. Korak številka 3 je nato le še potrditev blokiranja s klikom na gumb Potrdi (ni prikazano). Foto: Matic Tomšič

Pravila blokiranja veljajo za vse uporabnike Facebooka razen enega - Marka Zuckerberga, ustanovitelja tega družbenega omrežja. Če ga poskusimo blokirati, nam Facebook pokaže spodnje sporočilo:

"Tega profila trenutno ni mogoče blokirati." "Tega profila trenutno ni mogoče blokirati." Foto: Matic Tomšič

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano