Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Sreda,
6. 11. 2013,
10.39

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Telekom Slovenije Mobitel Moneta Rudolf Skobe telekomunikacije

Sreda, 6. 11. 2013, 10.39

6 let, 6 mesecev

Telekom Slovenije z enotno celostno podobo

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Celotna ponudba Telekoma Slovenije je od danes združena pod enotno celostno podobo krovne blagovne znamke. Prepoznavna imena blagovnih znamk Mobitel in Siol postajata del celotne podobe.

S prenovljeno celostno podobo v Telekomu Slovenije želijo poudariti celovitost svoje ponudbe in jo na čim preglednejši in preprostejši način predstaviti svojim zdajšnjim in bodočim uporabnikom. Vsa ponudba bo zdaj združena pod krovno blagovno znamko Telekoma Slovenije, pri čemer uveljavljena imena za posamezne segmente ostajajo znotraj krovne blagovne znamke. Tako bo ime Mobitel še vedno opisovalo ponudbo mobilnih telekomunikacij Telekoma Slovenije, SiOL širokopasovne storitve in Mobi predplačniške mobilne storitve.

Specifično profilirane blagovne znamke, kot je znamka za mlade Itak, in znamke, ki jih ima Telekom Slovenije v sodelovanju z drugimi izvajalci, primer take znamke je Moneta, ostajajo še vedno samostojne. Doma vodilni, zunaj meja pa močan regionalni operater Konsolidacija blagovnih znamk, večina evropskih telekomunikacijskih operaterjev jo je že opravila, je odraz vedno večje prepletenosti telekomunikacijskih storitev, vsebin, platform ter produktov in je eden od strateških projektov Telekoma Slovenije, ki so ga definirali po združitvi podjetij Telekom Slovenije in Mobitel pred dobrima dvema letoma. S tem, kot je poudaril predsednik uprave Telekoma Slovenije Rudolf Skobe, namerava Telekom Slovenije tudi v prihodnje obdržati položaj vodilnega telekomunikacijskega ponudnika v Sloveniji, na trgih jugovzhodne Evrope, kjer so že prisotni, pa še naprej krepiti položaj Skupine Telekom Slovenije kot močnega regionalnega telekomunikacijskega operaterja. Enotna podoba, enoten program zvestobe Poleg poenotene celostne podobe bo z današnjim dnem zaživel tudi enoten Program zvestobe, ki bo združil dozdajšnja Program zvestobe SiOL in Točke povezanosti. Tako bodo vsi uporabniki katerihkoli storitev Telekoma Slovenije zbirali točke in koristili ugodnosti na skupnem mestu, s čimer bo komunikacija med uporabniki in ponudnikom še preglednejša in preprostejša, so prepričani pri nacionalnem telekomunikacijskem operaterju.

Skladno s spremembami celostne podobe so v Telekomu Slovenije prenovili tudi vse spletne strani in mobilne aplikacije, s čimer je spletno mesto www.telekom.si postala osrednja vstopna točka za vse storitve Telekoma Slovenije, tako za poslovne kot tudi zasebne uporabnike. V novi podobi Telekoma Slovenije bo danes v večernih urah v samem središču Ljubljane zaživel tudi nov Telekomov center, s čimer bosta Telekom Slovenije in njegova ponudba uporabnikom in tistim, ki to še bodo, še bližji.

Ne spreglejte