Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 11. 2016,
13.52

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Big Bang

Natisni članek

advertorial Big Bang mobilna telefonija

Petek, 11. 11. 2016, 13.52

2 meseca, 1 teden

Ste se že kdaj ločili? Mogoče je zdaj pravi čas.

Vsebino omogoča Big Bang

Vse bolj smo navezani na svoje elektronske napravice, ki nam krojijo vsak dan. Če ste pred nakupom novega mobilnega telefona v čustveni stiski, je na voljo posebna Ločitvena svetovalnica.

ženska telefon prijateljici kava | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Za Slovence velja, da svoje mobilne telefone zamenjamo šele po poteku dvoletne vezave, ki smo jo sklenili z enim od operaterjev. Zaradi te navade lahko kdaj zamudimo ugodne cene ter odlične storitve, ki jih prinaša nakup v prosti prodaji – teh ugodnosti namreč pri svojem operaterju ob rednem pogodbenem razmerju ne dobimo.

Kaj je Ločitvena svetovalnica?

Ločitvena svetovalnica je posebna promocijska akcija, s katero želi Big Bang zmanjšati pretirano navezanost na mobilnike in pokazati številne prednosti nakupa mobilnika v prosti prodaji.

Pri Big Bangu lahko, drugače kot pri operaterjih, mobilni telefon kupimo brez vezave in drugih obveznosti. Še več: za stari mobilnik celo plačajo in ga v sodelovanju s podjetjem ZEOS uničijo na način, prijazen do okolja. Obenem omogočajo nakup novega izbranca v desetih obrokih.

Ker telefone vse več uporabljamo, je tudi vedno več možnosti za morebitne nezgode. Zato pri Big Bangu ponujajo še kasko zavarovanje za naključno škodo, vlomsko tatvino ali rop ter nepooblaščeno uporabo.

Uspešna ločitev v nekaj korakih

 | Foto:

Ločitev je mogoče izvesti povsem preprosto. Svoj stari mobilnik prinesemo v katerokoli prodajalno Big Bang, kjer ga izkušeni svetovalci ocenijo. Vrednost starega mobilca nato odštejejo od cene novega izbranca.

Medtem ko svetovalec ocenjuje starega, se lahko zapodimo na lov za novim. Izbiramo lahko med najboljšimi napravami na trgu – od Applovih iPhonov do vrhunskih mobilcev Samsung, Sony, Huawei, LG in drugih.

Ko najdemo pravega, nam svetovalci prenesejo vse podatke s starega na novega, sami pa lahko izbiramo še med številnimi priročnimi ugodnosti: "razrezano ceno", pri čemer lahko mobilnik plačamo v desetih obrokih, "kasko zavarovanjem", s katerim se zavarujemo pred naključno škodo, vlomsko tatvino ali ropom ter nepooblaščeno uporabo.

Za konec: lep dodatek

telefon družina plaža poletje morje | Foto:

Za uspešen začetek nove zveze izberemo le še lep dodatek, kot so slušalke, polnilec, folija, zvočniki. In že lahko začnemo uživati v družbi novega. Do 23. novembra pri nakupu izbranih dodatkov velja 50-odstotni popust ob menjavi starega telefona, 30-odstotni popust pa ob nakupu novega mobilnika.

Nakup brez vezave

Nakup mobilnika v prosti prodaji je popolnoma brez vezave ali drugih obveznosti. Če se ga naveličate, se lahko od njega ločite kadarkoli.

big bang | Foto:

 

Ne spreglejte