Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Četrtek,
6. 4. 2017,
15.28

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,03

Natisni članek

Samsung pametni telefon Samsung Galaxy S8 Plus Samsung Galaxy S8 Telekom Slovenije

Četrtek, 6. 4. 2017, 15.28

6 let, 6 mesecev

Najnovejši Samsungov visokokategornik kmalu na policah po Sloveniji

Samsung Galaxy S8 se predstavi Sloveniji

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,03
Samsung Galaxy S8 | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Slovenija je prva država v regiji, kjer je južnokorejski visokotehnološki proizvajalec predstavil svojega novega paradnega konja.

Prva in najbolj očitna novost Samsungovega najnovejšega najzmogljivejšega pametnega telefona Samsung Galaxy S8, ki je svetovno premiero doživel 29. marca, je zaslon. Ta je večji kot pri predhodnikih in zdaj meri 5,8 palca (14,7 centimetra), posebnost pa je tudi, da je sprednja stran v celoti izkoriščena za zaslon, saj ima tipka Domov novo mesto na hrbtni strani telefona.

Polna izkoriščenost zaslona velja tudi za model S8 Plus, katerega diagonala zaslona je še nekoliko večja in meri 6,2 palca (15,7 centimetra)

V predprodaji dostava en teden pred začetkom redne prodaje

Redna prodaja obeh novincev osme generacije Samsungovih pametnih telefonov Galaxy se bo v Sloveniji začela 28. aprila. Tisti, ki ga bodo naročili v predprodaji, do 19. aprila jo omogoča tudi Telekom Slovenije prek E-trgovine in klicnega centra, bodo svojega izbranca lahko prejeli že 20. aprila.

Polna izkoriščenost sprednje strani za zaslon je ena od poglavitnih prednosti novih pametnih telefonov Samsung Galaxy S8 in Samsung Galaxy S8 Plus, je prepričan vodja enote mobilne telefonije pri slovenski podružnici Samsunga Bernard Purkart. | Foto: Bojan Puhek Polna izkoriščenost sprednje strani za zaslon je ena od poglavitnih prednosti novih pametnih telefonov Samsung Galaxy S8 in Samsung Galaxy S8 Plus, je prepričan vodja enote mobilne telefonije pri slovenski podružnici Samsunga Bernard Purkart. Foto: Bojan Puhek

Druga velika novost "osmice" je Samsungov digitalni asistent Bixby, ki bo med drugim lastnika opozarjal na zgrešene klice, ki jih ni še vrnil, in druga opravila. Bixby sicer ne razume slovenščine, a so v slovenski podružnici Samsunga prepričani, da bo deloval tudi v Sloveniji, če se bomo z njim pogovarjali v angleščini. To bomo gotovo preverili, ko bomo zbrali prve vtise z novim pametnim telefonom – predvidoma še pred začetkom dostave v predprodaji.

Samsung Galaxy S8 | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Model z večjim zaslonom za en zeleni evrski bankovec več

Priporočena maloprodajna cena za Samsung Galaxy S8, torej brez kakršnihkoli obveznosti ali vezav, bo 819 evrov, za model S8 Plus pa še sto evrov več, je pojasnil vodja enote za mobilne telefone pri slovenski podružnici Samsunga Bernard Purkart.

Telekom Slovenije in drugi slovenski mobilni operaterji bodo v prodajnih akcijah in v povezavi z vezavo naročniškega razmerja za določeno obdobje, praviloma 12 ali 24 mesecev, tudi tokrat ponudili ugodnejšo ceno – Telekom Slovenije tako ponuja znižane cene novih "osmic" tudi v predprodaji.

Na vprašanje o prodajnih pričakovanjih glede novega pametnega telefona Samsung Galaxy S8 in njegovega večjega brata S8 Plus je vodja marketinga pri Samsungu Slovenija optimistično napovedal: "Tudi tokrat več kot pri prejšnjem modelu." | Foto: Bojan Puhek Na vprašanje o prodajnih pričakovanjih glede novega pametnega telefona Samsung Galaxy S8 in njegovega večjega brata S8 Plus je vodja marketinga pri Samsungu Slovenija optimistično napovedal: "Tudi tokrat več kot pri prejšnjem modelu." Foto: Bojan Puhek

 

Ne spreglejte