Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Petek,
15. 9. 2017,
13.54

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

1

Natisni članek

mobilna telefonija Telekom Slovenije

Petek, 15. 9. 2017, 13.54

6 let, 6 mesecev

Novosti za uporabnike mobilne telefonije Telekoma Slovenije

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

1

Telekom Slovenije je prenovil ponudbo paketov mobilne telefonije za mlade med 11. in 31. letom starosti. Paketa EU Dogaja in Hej sta nadomestila paketa storitev Neodvisni B in Neodvisni A, paket Dogaja pa je največji slovenski telekomunikacijski operater umaknil iz ponudbe. 

Vsi prenovljeni paketi mobilnih storitev za mlade vključujejo hitri prenos podatkov LTE/4G s hitrostmi 150/50 Mbit/s.  | Foto: Telekom Slovenije Vsi prenovljeni paketi mobilnih storitev za mlade vključujejo hitri prenos podatkov LTE/4G s hitrostmi 150/50 Mbit/s.  Foto: Telekom Slovenije

Paket EU Dogaja so v Telekomu Slovenije preimenovali v paket Neodvisni B. Paket z nespremenjeno mesečno naročnino 19,95 evra vključuje enake storitve kot dozdajšnji paket EU Dogaja, in sicer neomejene klice in sporočila ter 20 gigabajtov prenosa podatkov, ki jih lahko naročnik porabi v Sloveniji ali v državah območja z EU-tarifo. 

Paket Neodvisni B vsebuje tudi možnost dodatnega podrejenega naročniškega razmerja s SIM 2 Mladi, ki naročniku omogoča pridobitev dodatne SIM-kartice in dodatnih 50 gigabajtov paketnega prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, ki se dodajo količini nosilnega paketa. Naročniki lahko tako skupne količine koristijo na obeh SIM-karticah v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in državah območja EU-tarife (do 20 gigabajtov iz paketa Neodvisni B). (Fotografija je simbolična.) | Foto: Getty Images Paket Neodvisni B vsebuje tudi možnost dodatnega podrejenega naročniškega razmerja s SIM 2 Mladi, ki naročniku omogoča pridobitev dodatne SIM-kartice in dodatnih 50 gigabajtov paketnega prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, ki se dodajo količini nosilnega paketa. Naročniki lahko tako skupne količine koristijo na obeh SIM-karticah v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in državah območja EU-tarife (do 20 gigabajtov iz paketa Neodvisni B). (Fotografija je simbolična.) Foto: Getty Images

Dozdajšnji paket Hej so v Telekomu Slovenije preimenovali v paket Neodvisni A. Neodvisni A, katerega mesečna naročnina ostaja 14,95 evra, vključuje neomejene pogovore v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, neomejena sporočila v vsa slovenska omrežja, neomejena sporočila znotraj območja držav z EU-tarifo ter 250 minut za klice v preostala slovenska omrežja ali v državah območja z EU-tarifo. Paket vključuje tudi 250 megabajtov prenosa podatkov, ki jih lahko naročnik porabi tudi v državah območja z EU-tarifo. 

Paket Dogaja samo še za obstoječe naročnike, v ponudbi ga ni več

Ob tem so v Telekomu Slovenije prenehali tržiti paket Dogaja, ki ga bodo naročniki sicer še obdržali, sklepanje novih naročniških razmerij za omenjeni paket pa ne bo več mogoče.

Vsem naročnikom paketov za mlade (izjema so paketi Džabest 250 za zmeri, Džabest 2000 za zmeri in Džabest Na polno za zmeri), ki do dopolnjenega 31. leta ne bodo sami uredili spremembe paketa za mlade v drug izbrani naročniški paket za mobilne storitve, bo Telekom Slovenije v skladu s spremembo ponudbe izbrani paket za mlade spremenil v paket Dostopni A.


Preberite tudi:

Telekom Slovenije spremenil najbolj priljubljene pakete mobilne telefonije. Preberite, kakšni so zdaj.

Ne spreglejte