Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 7. 2016,
7.56

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča PEC SISTEMI

Foto: Thinkstock

Natisni članek

PEC SISTEMI advertorial nasvet računalnik

Ponedeljek, 4. 7. 2016, 7.56

2 meseca, 1 teden

Kdo je v službi uspešnega delavca?

Vsebino omogoča PEC SISTEMI

Foto: Thinkstock

računalnik

Ko opremljamo svojo pisarno ali delovno mesto, pazljivo izbirajmo vse pripomočke. Le tako bomo lahko uživali v delu in popolno izkoristili svoj potencial, kar bodo čutili vsi, ki z nami poslujejo.

Izbira računalnika

Prenosnik ali osebni računalnik v pisarni je nenadomestljivo in osnovno orodje. Pred nakupom si sestavimo seznam lastnosti in funkcij novega računalnika, ki si jih želimo in jih pri delu tudi dejansko potrebujemo. Le tako se bomo izognili nepotrebnim stroškom, če bomo kupili preveč zmogljiv računalnik, prav tako pa ne bomo razočarani, če se izkaže, da izbrani model na zadostuje našim potrebam.

Nekaj za pisarniško delo ali nekaj več za obdelavo fotografij in videov? Najbolje je, da se za pomoč obrnete kar na prodajalca, ki bo pomagal izbrati pravi model glede na naloge, ki jih bo moral opravljati.

Računalnik z eno res dobro komponento? Predlagamo, da raje izberete računalnik, ki je bolj vsestranski.

Zastarela oprema stran

Prenosni računalniki | Foto:

Ni hujšega kot delo z zastarelo in počasno opremo, zato poskrbite za redno vzdrževanje računalnikov, tiskalnikov in programske opreme. To delo je najbolje zaupati strokovnjakom, saj si nihče ne želi delati z opremo, pri kateri moraš obvladati tudi osnove računalniškega programiranja.

Pospravljena miza in pospravljeno namizje

Pri delu bomo veliko učinkovitejši, če bomo imeli delovni prostor urejen in minimalno obremenjen z različno navlako, ki se nabere v dolgih delovnih dneh.

Poleg mize je seveda nujno treba pospravljati tudi računalnik. Lepo zložene podmape, urejeno namizje in prilagojene funkcionalnosti so pravi raj za pisarniškega molja. Za začetek se pustimo razvajati strokovnjakom, ki v nekaj trenutkih uredijo ves nered, s katerim si onemogočamo uspešno delo.

pisarna | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Modni dodatki tudi za pisarno

Majhne spremembe lahko korenito pospešijo proces dela in ugodno vplivajo na delovno klimo v prostoru. Tudi za svoj delovni prostor si lahko omislite različne modne dodatke, kot so dobre svetilke, stojala, mini sesalniki, vrhunske slušalke.

Brez tiskalnika? Nemogoče.

Poleg računalniške postaje je tudi tiskalnik ena od pomembnih točk v pisarni, ki lahko zagreni delovno vnemo, če ne deluje brezhibno. Zato se tako kot za nakup računalnika potrudimo tudi pri izbiri tiskalnika. Glavna vprašanja so: kaj bomo tiskali, za koga in koliko? Le tako se bomo lahko odločili za standardni tiskalnik ali za tiskalnik z več funkcijami.

Tehnično opremo zaupajmo strokovnjakom

računalnik | Foto: Podjetje PEC SISTEMI je računalniško podjetje, ki uspešno posluje že od leta 1996. Slovi po zanesljivosti, kakovosti in konkurenčnih cenah. Imajo pestro ponudbo priznanih blagovnih znamk: Digitus, Ednet, HP, Samsung, Intel, Asus, AMD, Western Digital, Gigabyte, A+DATA.

V njihovi ponudbi najdete:
• aktivno in pasivno mrežno opremo,
• strojno, programsko in drugo opremo,
• potrošni in pisarniški material,
• svetovanje, servis in vzdrževanje,
• individualno sestavljanje osebnih računalnikov in
• postavljanje računalniških omrežij.

Nagradna igra je končana!

Nagrade prejmejo:

1. nagrada: Darja Krautberger

2. nagrada: Milan Mrak

3. nagrada: Tanja Pangerc

Čestitamo!

 

Ne spreglejte