Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

David Kos

Petek,
23. 9. 2016,
9.58

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,38

2

Natisni članek

Apple Telekom Slovenije

Petek, 23. 9. 2016, 9.58

6 let, 6 mesecev

iPhone 7 od danes na voljo tudi pri Telekomu Slovenije

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,38

2

Telekomov center | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Applova najnovejša pametna mobilna telefona iPhone 7 in iPhone 7 Plus sta od danes na voljo tudi v Sloveniji. 

Pri največjem slovenskem telekomunikacijskem operaterju Telekomu Slovenije so prodajo telefonov v vseh svojih centrih po Sloveniji začeli danes zjutraj, za najbolj neučakane pa sta bila iPhone 7 in iPhone 7 Plus od polnoči na voljo v e-trgovini Telekoma Slovenije.


Apple ga je pokazal – tu je vodoodporni iPhone 7

Vse, kar vemo o prihajajočem pametnem telefonu iPhone 7


Ob tem so iz Telekoma sporočili, da bo sprva količina obeh mobilnikov omejena. Pričakujejo, da bo Apple, s katerim ima Telekom Slovenije sklenjeno neposredno pogodbo, dodatne količine dobavil v kratkem.

Nova ponosna lastnika najnovejšega pametnega mobilnega telefona iPhone 7. | Foto: Bojan Puhek Nova ponosna lastnika najnovejšega pametnega mobilnega telefona iPhone 7. Foto: Bojan Puhek

iPhona 7 in 7 Plus sta bila sicer najprej, in sicer od 16. septembra, na voljo v ZDA ter še nekaterih drugih državah, kot so Avstralija, Avstrija, Belgija, Kanada, Kitajska, Finska, Francija, Nemčija, Irska, Italija, Japonska, Mehika, Nizozemska, Nova Zelandija, Norveška, Portugalska, Španija, Švedska, Švica in Velika Britanija. Prednaročila so začeli zbirati 9. septembra.

Novi iPhone vpeljuje vrsto izboljšav. Je lažji, ima najbolj vzdržljivo baterijo do zdaj in nov, znatno zmogljivejši štirijedrni procesor. Prinaša izboljšano kakovost zvoka in uvaja nov priključek za slušalke.

Nova modela nimata več klasičnega priključka za slušalke, te bo mogoče priključiti prek Applovega priključka lightning. Apple bo novim mobilnikom poleg slušalk s priključkom Earpods priložil še pretvornik, ki bo omogočil priključitev slušalk s klasičnim priključkom.

Telekomov center | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Apple je poleg tega razvil tudi nove, brezžične slušalke, ki jih je poimenoval Airpods. Te bodo v Applovi spletni trgovini in Applovih prodajalnah na voljo konec oktobra.

Prenovljeni kameri z optičnim stabiliziranjem slike omogočata kakovostnejše fotografiranje in snemanje. Pomembna izboljšava je vodoodporno ohišje, izboljšana je svetlost zaslona, spremenjen pa je tudi gumb domov, ki se odziva na dotik.

Ne spreglejte