Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 11. 2016,
10.15

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča izimobil

Natisni članek

advertorial izimobil iPhone iPhone 7 pametni telefoni

Sreda, 16. 11. 2016, 10.15

2 meseca

iPhone 7 je končno bolj dostopen

Vsebino omogoča izimobil

Če boste vsak mesec porabili manj denarja za redne stroške telefonskih pogovorov, bo vaš hranilnik bolj poln, vaše možnosti za nakup malo boljšega mobilnika pa še toliko večje. Čas je, da uresničite svoje sanje.

 | Foto:

To, da je mobilnik postal naš prvi računalnik in da so pogovori in SMS-i praktično že drugotnega pomena, je jasno že od prvega dneva, ko smo v roke prejeli svoj prvi pametni telefon. Časi se spreminjajo, potrebe po visoko zmogljivih telefonih pa naraščajo. Korak, ki ga morate narediti v naslednjih dneh, je zato jasen: zmanjšajte stroške za telefonijo in privarčujte za zmogljivejši mobilnik. Preprosto!

Čisto izi: iPhone 7 je lahko vaš, brez vezave in naročnine

iPhone 7 | Foto: Zakaj bi se vezali z nekom samo zato, ker si želite novega telefona? Prav zato preverite noro ponudbo izimobila, ki vam v sodelovanju z Big Bangom omogoča, da boste že zelo kmalu v svojih rokah držali najnovejši iPhone.

Kupite ga lahko v 20 neobvezujočih obrokih – brez naročnine in brez vezave. Izberite izimesec paket, ki je najbolj primeren za vaše mobilne navade, ter plačujte samo tisto, kar porabite.

Za 1500 enot v izimobilovem paketu izimesec S boste odšteli samo 6,9 eur na mesec. Če k temu prištejete še obrok za novi iPhone, je kombinacija dobitna: tehnično in vsebinsko dovršen iPhone 7 brez velikih mesečnih stroškov za pogovore, sporočila in brskanje po spletu. Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ ali na brezplačni številki 080 88 11.

Pri izimobilu so pri sestavljanju paketov mislili na vas in na vašo željo po varčni ter učinkoviti uporabi vseh mobilnih storitev. Zakaj bi plačevali za enote, ki jih nikoli ne pokurite, in zakaj bi vsak mesec vsa družina plačevala visoke zneske naročnine, od katere nimate veliko koristi.

Pokritost signala in kakovost mobilnih storitev je pri izimobilu na najvišji ravni, saj delujejo v omrežju Telekoma Slovenije. Prav tako pa so odlični tudi pri skrbi za svoje uporabnike, saj ima izimobil, po ocenjevanju klicnih centrov slovenskih mobilnih operaterjev, ki ga je izvedel Mednarodni institut za potrošniške raziskave (MIPOR), tudi najboljši klicni center.

 | Foto:

S paketi izimobil boste zato dosegli dvoje:

Vsak član družine bo izbral svoj paket po meri in plačal dejansko tisto, kar potrebuje.

Ker ne boste zapravljali za nepotrebne storitve, ki jih ne potrebujete, vam bo ostalo več denarja za nov telefon.

Več o ponudbi si lahko preberite TUKAJ ali na brezplačni številki 080 88 11.

izi ponudba telefonov po ugodnih cenah

Za vse tiste, ki niste nujno zagreti za novi iPhone 7, je izimobil v svojo novembrsko ponudbo umestil še nekaj atraktivnih telefonov po ugodnih cenah, ki zadovoljijo različno zahtevne uporabnike: od preprostega Wiko Riff 2, Lenovo A1000 do pametnega in odlično opremljenega Huawei Y6 II Compact za zahtevnejšega uporabnika. Več o ponudbi TUKAJ ali na brezplačni številki 080 88 11.

Ponudba velja od 10. 11. do 31. 12. 2016 oz. do prodaje zalog za vse uporabnike izimobila v fizičnih trgovinah Big Bang, in to brez naročnine ter vezave!

 

Ne spreglejte