Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Petek,
31. 10. 2014,
7.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 31. 10. 2014, 7.18

8 let

iPhone 6 prvega kupca dobil že minuto čez polnoč (foto in video)

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Telekom Slovenije je uradno prodajo pametnih telefonov Apple iPhone 6 in iPhone 6 Plus odprl ob polnoči pred ljubljanskim centrom Ajdovščina. Tam se je kljub mrazu zbralo več kot sto ljudi.

Pred prodajnim centrom Telekoma Slovenije Ajdovščina je bilo v četrtek zvečer veselo – ob čaju, kostanju in glasbi se je namreč zbralo dobrih sto tehnoloških navdušencev, ki so čakali na začetek uradne prodaje pametnih telefonov iPhone 6 in iPhone 6 Plus. "Najbolj neučakani kupci bodo različne modele telefonov iPhone 6 in iPhone 6 Plus lahko kupili že ob polnoči, v petek pa bo kljub prazniku odprtih več naših prodajnih centrov po vsej Sloveniji," je povedala Karmen Orel, vodja službe za prodajo zasebnim uporabnikom Telekoma Slovenije.

Družabni dogodek, ki se je v organizaciji Telekoma Slovenije začel že ob 22. uri, je povezoval slovenski stand-up komik Tin Vodopivec. Obiskovalci so se lahko preizkusili v ristancu s pridihom iPhona, precej pa jih je sodelovalo tudi v nagradnem žrebanju za iPhone 6 16GB, ki se je z razglasitvijo zmagovalca – najnovejši telefon z jabolčnim logotipom je domov odnesel Tadej Merhar – končalo nekaj minut pred polnočjo.

Prvi kupec: iPhone 6 je najboljši telefon, kupil bom tudi naslednjega Skozi vrata prodajnega centra Ajdovščina je kot prvi kupec iPhona 6 pri Telekomu Slovenije minuto čez polnoč zakorakal Velenjčan Tibor Banko. Odločil se je za iPhone 6 srebrne barve s 64 gigabajti pomnilnika. Applove telefone uporablja že od izvirnika iz leta 2007, iPhone 6 pa je le vmesna postaja. "Kupil bom tudi naslednjega," je prepričan Tibor.

Štirje modeli, tri barve in 15 poslovalnic iPhone 6 je pri Telekomu Slovenije trenutno mogoče kupiti v vseh treh spominskih različicah (16 GB, 64 GB in 128 GB) in temnosivi (space grey), zlati (gold) ter srebrni (silver) barvi. Večja različica, iPhone 6 Plus, bo v vseh treh barvah sprva na voljo le s 16 gigabajti pomnilnika, 64- in 128-gigabajtna modela pa v Telekomu Slovenije pričakujejo novembra. Zaradi prodaje telefonov iPhone 6 bo danes kljub prazniku odprtih 15 poslovalnic Telekoma Slovenije. Med 9. in 15. uro bo iPhone 6 in iPhone 6 Plus tako mogoče kupiti v ljubljanski Ajdovščini in Cityparku v središču BTC ter poslovalnici v mariborskem nakupovalnem središču Europark. Med 9. in 12. uro bodo odprti Telekomovi prodajni centri v Celju, Kranju, Mariboru (na Partizanski cesti), Murski Soboti, Kopri, Novi Gorici, Novem mestu, Postojni, Slovenj Gradcu, Trbovljah, Velenju in na Ptuju.

Ne spreglejte