Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Četrtek,
6. 10. 2016,
12.47

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

3

Natisni članek

MOSS bizi bizi.si itis.si Najdi najdi.si Siol digitalni mediji TSmedia Siol.net

Četrtek, 6. 10. 2016, 12.47

6 let, 6 mesecev

Meritev obiskanosti slovenskih spletnih strani

Hvala vam, dragi bralci, da smo vsi skupaj še naprej na samem vrhu!

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

3

Siol.net je najprodornejši slovenski digitalni medij med uporabniki mobilnih naprav in drugi najprodornejši nasploh. Med desetimi najbolj obiskanimi spletnimi stranmi v Sloveniji jih ima družba TSmedia največ – kar štiri.

Tudi najnovejše meritve raziskave MOSS (Meritev obiskanosti spletnih strani) potrjujejo uveljavljenost digitalnega medija Siol.net in drugih digitalnih edicij, za katere skrbi družba TSmedia, zadovoljno ugotavljajo pri izdajatelju.

Siol.net – najbolj prepričljiva spletna stran med slovenskimi uporabniki pametnih telefonov in tablic

Digitalni medij Siol.net ostaja v skupnem seštevku raziskave še naprej na drugem mestu med slovenskimi mediji po dosegu unikatnih uporabnikov (med vsemi slovenskimi spletnimi stranmi se je uvrstil na tretje mesto), obenem pa od vseh medijev in slovenskih strani doseže prepričljivo največ unikatnih uporabnikov mobilnih naprav, kot so pametni telefoni in tablice.

Siol.net skrbi za hitro posredovanje aktualnih novic iz vseh področij življenja, a tudi za poglobljene zgodbe, analize, pričevanja ljudi in njihovih dosežkov. Najnovejši sad njihovega prizadevanja za vedno privlačne, sveže in aktualne vsebine je nov vsebinski sklop slavni.net, na katerem je na enem mestu vsem, ki želijo biti na tekočem z dogajanji v svetu znanih, zbrano vse, kar morajo vedeti. Že v nekaj tednih po tihem zagonu se število bralcev portala slavni.net hitro približuje številki 50 tisoč.

 

TSmedia najbolj prodoren slovenski spletni založnik

Družba TSmedia poleg digitalnega medija Siol.net izdaja še več digitalnih edicij za različne namene in občinstvo, od tega so skupaj kar štirje med desetimi, ki so slovenske digitalne bralce najbolj prepričali. S tako pestro in priljubljeno ponudbo dosega družba TSmedia največ slovenskih uporabnikov interneta, so sporočili iz omenjene družbe.

Slovenska vstopna točka v internet najdi.si je na najnovejši lestvici MOSS zasedla šesto mesto, na devetem mestu pa je Interaktivni telefonski imenik Slovenije itis.si, najpopolnejši seznam slovenskih uporabnikov mobilne in stacionarne telefonije vseh operaterjev.

Seznam desetih najprodornejših slovenskih spletnih strani po najnovejših podatkih raziskave MOSS končuje poslovni asistent bizi.si, ki ne ponuja zgolj kontaktnih podatkov o slovenskih poslovnih subjektih, temveč tudi o njihovi organizaciji in poslovanju, kar je zelo pomembno za sprejemanje ustreznih in pravočasnih poslovnih odločitev.

Ne spreglejte