Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 11. 2016,
13.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Huawei Mobile

Natisni članek

Huawei advertorial

Ponedeljek, 28. 11. 2016, 13.00

2 meseca, 2 tedna

Pametni telefon Huawei P9 v modri barvi prinaša tudi nove funkcijske dobrote

Enkrat v letu odložite svoj pametni telefon in uresničite najlepše trenutke!

Vsebino omogoča Huawei Mobile
Huawei P9 | Foto Huawei Mobile

Foto: Huawei Mobile

#BePresent – pametni telefoni nam izjemno lajšajo vsakdanjo komunikacijo, a je prav praznično božično obdobje idealen čas, da enkrat v letu vendarle odložimo svoje pametne telefone in brez njih s svojimi najdražjimi doživimo najlepše trenutke.

Pametni mobilni telefon je naš najzvestejši spremljevalec, varuh naših podatkov, komunikacijsko orodje in še veliko več, je zelo pomembno, da si izberemo takšnega, ki nam bo zanesljivo in zvesto služil in, ne nazadnje, da nam bo tudi oblikovno všeč.

Huawei povezuje že tretjino Zemljanov

Huawei je v lani po vsem svetu prodal sto milijonov pametnih telefonov, tako za manj zahtevne uporabnike kot tudi za tiste, ki od svojega pametnega telefona pričakujejo največ.

Z napravami, infrastrukturo in tehnološkimi rešitvami Huawei je povezana že dobra tretjina vsega svetovnega prebivalstva. | Foto: Huawei Mobile Z napravami, infrastrukturo in tehnološkimi rešitvami Huawei je povezana že dobra tretjina vsega svetovnega prebivalstva. Foto: Huawei Mobile

Skupni imenovalec vse pametnih telefonov Huawei je ustvarjalnost, ki so jo uporabniki prepoznali, in je zato Huawei najhitreje rastoči proizvajalec uporabniških naprav za mobilne telekomunikacije. Vrednost blagovne znamke nenehno strmo narašča, prav tako njena uvrstitev na seznamu sto najvrednejših svetovnih blagovnih znamk.

Huawei je tudi velik proizvajalec telekomunikacijske omrežne infrastrukture in zato danes že vsak tretji prebivalec našega planeta komunicira prek vsaj enega Huaweievega izdelka ali tehnološke rešitve.

Barva ni edina privlačna novost pri modrem pametnem telefonu Huawei P9

Za vse druge trenutke v letu, ko se od svojega pametnega telefona ne moremo ali ne želimo ločiti, je Huawei ravno pred prazničnim obdobjem svoj paradni model pametnega telefona P9 nadgradil z različico v modri barvi. Toda barva ni edina novost, kajti modri P9 ima tudi nekaj funkcionalnostnih novosti, ki jih bodo uporabniki gotovo veseli.

Nova barva ni edina novost najnovejše modre različice pametnega mobilnega telefona Huawei P9. | Foto: Huawei Mobile Nova barva ni edina novost najnovejše modre različice pametnega mobilnega telefona Huawei P9. Foto: Huawei Mobile

Krepko manj časa vezanosti na vtičnico

Za vse, ki svoj pametni telefon uporabljajo zelo intenzivno in jim je čas, ko je ta priklopljen na vtičnico, vedno predolg, bo gotovo najbolj privlačno, da se modri Huawei P9 polni tudi do 40 odstotkov hitreje. To pomeni, da bo že deset minut polnjenja zagotovilo dovolj energije za celo uro igranja ali kar štiri ure pogovorov.

Uporabniški vmesnik pa se odziva tudi na ukaze, ki mu jih lahko zadamo s členki prsta, namesto da bi morali večkrat tipkati.

S pametnim telefonom Huawei P9 v modri barvi je čas polnjenja krajši tudi do 40 odstotkov! | Foto: Huawei Mobile S pametnim telefonom Huawei P9 v modri barvi je čas polnjenja krajši tudi do 40 odstotkov! Foto: Huawei Mobile

Za še bolj preprosto življenje

Modri Huawei P9 z možnostjo več uporabniških profilov poskrbi, da lahko napravo posodimo družinskemu članu ali prijatelju, a mu pri tem vendarle ne razkrijemo svojih fotografij ali drugih pomembnih osebnih podatkov. Še več, lahko celo predpišemo, kaj drug uporabnik lahko uporablja na pametnem telefonu in česa ne. Vse to in še več z namenom, da bi Huawei P9 uporabniku še bolj olajšal življenje.

Želite izvedeti več o vseh novostih in prednostih nove, modre različice evropskega pametnega telefona leta 2016-17 Huawei P9? Oglejte si spletno predstavitev!

Olajšati uporabnikom življenje - to je glavna misel, s katero Huawei razvija svoje ustvarjalne pametne mobilne telefone. | Foto: Huawei Mobile Olajšati uporabnikom življenje - to je glavna misel, s katero Huawei razvija svoje ustvarjalne pametne mobilne telefone. Foto: Huawei Mobile

Huawei P9 je letošnji evropski pametni telefon leta

Že predhodni Huawei P9, ki ga je Evropska zveza za sliko in zvok (EISA) razglasila za evropski pametni telefon leta 2016-17, je prinesel kar nekaj svetovnih novosti. Tako je P9 med drugim kot prvi pametni telefon na svetu predstavil dvojni fotoaparat na hrbtni strani, ki so ga razvili skupaj s priznanim nemškim proizvajalcem fotografske opreme Leica in ki omogoča nove razsežnosti avtorskega izražanja in kakovosti pri fotografiranju – tudi pri zelo zahtevnih pogojih, kot so nočno fotografiranje oziroma pri šibki osvetljenosti.

Evropsko združenje za sliko in zvok (EISA) je pametni telefon Huawei P9 razglasilo za letošnji evropski pametni telefon leta. | Foto: Huawei Mobile Evropsko združenje za sliko in zvok (EISA) je pametni telefon Huawei P9 razglasilo za letošnji evropski pametni telefon leta. Foto: Huawei Mobile

Vse novosti o pametnih telefonih Huawei na enem mestu v slovenskem jeziku - Facebook stran Huawei Mobile Slovenija

Trenutki, ko so nam najdražje osebe brezpogojno na prvem mestu

Pametni telefon Huawei P9 v modri barvi je zelo primerna izbira za uporabnike, ki imajo od pametnega telefona najvišja pričakovanja – a v božičnem času, ko je še pomembneje, da se posvetimo svojim najdražjim, vendarle zberite moči in volje, da svojega najzvestejšega digitalnega in mobilnega spremljevalca vsaj za kratek čas odložite in dragocene praznične trenutke namenite tistim, ki vam v življenju največ pomenijo.

 

Ne spreglejte