Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Četrtek,
20. 4. 2017,
18.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Hrvatski Telekom Hrvaška Na dopustu mobilno gostovanje roaming Telekom Slovenije mobilni internet

Četrtek, 20. 4. 2017, 18.00

6 let, 6 mesecev

Enako veliko prazničnega interneta za še pol nižjo ceno

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
Pulj Pula

To boste gotovo želeli vedeti, če za prvomajske praznike načrtujete bivanje na Hrvaškem, a se obenem ne želite odpovedati stalni dosegljivosti in povezanosti z internetom.

Hrvaška bo tudi za letošnje prvomajske praznike priljubljena destinacija mnogo slovenskih počitnikarjev. Tudi tokrat je Telekom Slovenije pripravil posebno ponudbo za tiste, ki želijo (ali morajo) tudi tam imeti stalno in zanesljivo povezanost z internetom.

Vklop še pred prazniki velja do konca maja

Možnost HR-internet v letošnji prvomajski različici vsem naročnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije in Mobiuporabnikom med gostovanjem v mobilnem omrežju operaterja Hrvatski Telekom omogoča, da si za deset evrov zagotovijo tri gigabajte mobilnega podatkovnega prenosa. Če jo vklopijo med petkom, 21. aprila, in sredo, 3. maja, bodo zakupljeno količino porabljali vse do konca maja.

Redna cena opcije HR-internet sicer znaša 20 evrov za koledarski mesec in velja za vse, ki jo vklopijo zunaj omenjenega promocijskega obdobja. Po tej ceni se bo za mesec junij obračunala tudi tistim, ki izkoristijo prvomajsko opcijo, saj se opcija samodejno podaljša, dokler je uporabnik ne prekliče, obdobje opravljenega zakupa se s tem ne prekine in ne skrajša.

Mobilno omrežje operaterja Hrvatski Telekom v večini počitniških destinacij omogoča tudi uporabo omrežja LTE/4G za najvišje hitrosti mobilnega podatkovnega prenosa. | Foto: Thinkstock Mobilno omrežje operaterja Hrvatski Telekom v večini počitniških destinacij omogoča tudi uporabo omrežja LTE/4G za najvišje hitrosti mobilnega podatkovnega prenosa. Foto: Thinkstock

4G/LTE kot doma

Mobilno omrežje operaterja Hrvatski Telekom v večini počitniških destinacij omogoča tudi uporabo omrežja LTE/4G, zato bo uporabniška izkušnja povsem primerljiva tisti v domačem omrežju, so še sporočili iz največjega slovenskega telekomunikacijskega operaterja.

Omrežje operaterja Hrvatski Telekom se na zaslonih mobilnih telefonov prikaže kot HT HR, T-Mobile HR, pri starejših napravah lahko tudi z nekdanjim imenom HR-CRONET. Vklop se izvede s pošiljanjem kratkega sporočila (SMS) z vsebino "HR internet" (brez narekovajev) na številko 1918, izklop pa s sporočilom "HR internet NE" na isto številko, pri čemer se poslano sporočilo obračuna po veljavnem ceniku, so pojasnili pri Telekomu Slovenije.

Ne spreglejte