Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 7. 2020,
10.59

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Samsung

Natisni članek

pametni telefon advertorial Google Samsung

Sreda, 29. 7. 2020, 10.59

2 meseca, 1 teden

Dve ozvezdji, združeni v uspešno konstelacijo

Vsebino omogoča Samsung
Samsung Galaxy Note10+

Mobilne in spletne aplikacije so prepletene s poslovnim in zasebnim življenjem posameznikov, ki tako lahko dosežejo več – in to hitreje, boljše. Ker veliko ljudi še ne izkorišča vseh prednosti, ki jih ponuja Google ekosistem, predstavljamo nekaj najbolj priljubljenih Google aplikacij, ki so na voljo na novih Samsung napravah iz Galaxy S, Galaxy Note in Galaxy A serij.

Google aplikacije na pametnih telefonih in drugih napravah uporabnikom omogočajo povezanost aplikacij, storitev in sistemov. Vse je povezano in vse ostane na svojem mestu. Velika prednost pri uporabi Samsung pametnih telefonov je, da so določene Google aplikacije že prednaložene na napravi.


Ozvezdje Google

Samsung Galaxy S20, Galaxy A31, A41, A21s, A71, A51 in Galaxy Note10 pametni telefoni ter Galaxy Tab S6 Lite tablični računalnik so velike zvezde v svojem segmentu. Izstopajo na vseh področjih uporabe in z Google aplikacijami pomagajo uporabniku doživeti izjemno Galaxy izkušnjo, da je lažje kos vsem izzivom, ki mu jih postavlja poslovno in zasebno življenje.

Samsung Google | Foto:


Ko iščete in ne najdete, vprašajte telefon

Iskanje najbližje poti, izogibanje prometnim zamaškom in odkrivanje mest je lahko stresno, a ne, če uporabljate Google Zemljevide. To je aplikacija, ki vključuje največjo podatkovno bazo uporabnikov, natančne podatke o času in poti, na voljo ima ulični pogled (Street View) za enostavno navigacijo in preusmerjanje v navigaciji.

Z Google Zemljevidi se lahko takoj poslovite od prometnih zamaškov, saj vam pametni telefon lahko ponudi najhitrejšo pot do cilja. Tako boste dosegli cilj, ne da bi obtičali na poti.

Google Zemljevidi so prednaloženi tudi na najnovejših Samsung pametnih telefonih.

Samsung Galaxy | Foto:

✔️Aplikacija vam ponuja popolno podporo na poti, saj vam celo pomaga izbrati pravi vozni pas.

✔️Na voljo so informacije uporabnikov, ki vam pomagajo izbrati idealen kraj, kjer lahko spijete pijačo ali kaj dobrega pojeste. Prek Google Zemljevidov lahko tudi rezervirate mizo v izbrani restavraciji.

✔️Za čas dopustov pa je izjemno priljubljena možnost uličnega pogleda in tlorisov, ki vam omogočajo, da se po ulici razgledate, še preden prispete na cilj.

✔️Google Zemljevidi vas popeljejo tudi po širnem vesolju, saj se lahko sprehodite po Rimski cesti, opravite postanek na Marsu ali si približate Lunino površje.

Google | Foto: ✔️V času, ko vam korona preprečuje, da bi obiskali najlepše turistične znamenitosti, boste navdušeni nad možnostjo Art Project, ki vam odpira vrata najboljših muzejev, palač in parkov.

Videoklici za pristnejše pogovore z najbližjimi

Samsung Galaxy | Foto:

Biti vedno v stiku s prijatelji, sodelavci in družino je brez dvoma nujno. Zakaj ne bi bilo tudi zabavno. Klic, ki vam omogoča, da sogovornika tudi vidite, je veliko bolj pristna izkušnja kot samo glasovni pogovor. Obrazne poteze, iskrica v očeh in nasmeh, ki ga vidite, vam polepša dan in vas napolni s povsem drugačno energijo, kot če bi samo poslušali prijateljev glas.

Širokokotna kamera na seriji Samsung Galaxy S20 pametnih telefonih poskrbi, da se vsi udeleženci pogovora dobro vidijo med seboj.

✔️Google Duo aplikacija omogoča videoklice najvišje kakovosti – celo v razmerah s šibko svetlobo –, pošiljanje videosporočil in glasovnih sporočil, fotografij in druge vsebine.

✔️Duo je preprosta in zanesljiva aplikacija, s katero lahko pokličete vse, ki imajo to aplikacijo, ne glede na to, ali uporabljajo telefon, tablični računalnik ali splet v namiznem računalniku.

Google | Foto: ✔️V skupinskem klicu je mogoče združiti kar 12 oseb. Poleg videoklicev je mogoče opravljati tudi samo glasovne klice.

Glasba brez motenj za vrhunsko izkušnjo

Samsung Galaxy S20+ | Foto:

Ena od najbolj priljubljenih spletnih mest vsak dan razveseljuje na milijone ljudi, ki lahko spremljajo svoje najljubše videovsebine, namenjene zabavi, učenju, ustvarjanju, kuhanju in drugim interesom. Ne glede na to, ali uporabljate Samsung Galaxy S20, Galaxy A31, A41 in A21s ter Galaxy Note10 pametni telefon, glasba je povsod z vami.

Edina stvar, ki vas lahko zmoti, so oglasi, ki jih uporabniki z naročnino YouTube Premium preprosto izklopite. Poleg ogleda posnetkov brez oglasov naročnina omogoča še shranjevanje videoposnetkov in seznamov predvajanja v mobilne naprave, ki jih potem lahko gledate kadarkoli. Mogoče je tudi predvajanje posnetkov v ozadju, torej ko uporabljate druge aplikacije, in celo pri izklopljenem zaslonu.

✔️YouTube Music pa je nova glasbena aplikacija za pretočno predvajanje glasbe. Naročnina YouTube Music Premium vam omogoča, da preprosto raziskujete svet glasbe brez oglasov in povezave ter pri zaklenjenem zaslonu.

✔️ Naročite se na YouTube Premium

Google | Foto: ✔️ Z vašo Galaxy napravo dobite brezplačno uporabo YouTube Premium storitve, da boste lahko uživali v gledanju videoposnetkov ali poslušanju glasbe brez oglasov in brez povezave.

Fotografirajte kot profesionalec

Samsung Galaxy S20+ | Foto: Samsung Galaxy S20+

Google Snapseed | Foto: Spomini na dogodivščine z družino, srečanja s prijatelji, nepozabni prizori v naravi so zapisani večnosti le, če jih varno shranite.

Vendar včasih ni dovolj, da jih samo shranite – treba jih je urediti, obrezati, prilagoditi svetlobo, skratka poskrbeti, da bodo primerne za objavo na družbenih omrežjih in za deljenje med prijatelji.

Uredite jih kot pravi profesionalec in jih ponosno pokažite svetu. S Snapseed aplikacijo bodo vaše fotografije vzbujale zavist vsem.
 

✔️ S premiuim kamero in najboljšim Samsung zaslonom do zdaj bo postal vaš Samsung Galaxy Note10 nenadomestljivo orodje na vseh poteh.
Google | Foto: ✔️Tudi Samsung Galaxy S20 vas bo navdušil na tem področju, saj ima popolnoma novo arhitekturo kamer, ki združuje umetno inteligenco z inovativnim Samsung slikovnim senzorjem.

Osebni planer, ki deluje na vaš glas


Samsung Galaxy Note10+ | Foto: Samsung Galaxy Note10+

Samsung Google Keep | Foto: Z Google Keep aplikacijo lahko preprosto zabeležite svoje zamisli ali sestavljate sezname ter jih delite s prijatelji in družinskimi člani.

Hitro zapišite, kar imate v mislih, in nato prejmite opomnik ob pravem času na pravem mestu. Ko ste na poti, izgovorite glasovno beležko, in izberite samodejen prepis.

Fotografirajte plakat, recept ali dokument in fotografijo pozneje preprosto organizirajte ali poiščite s funkcijo iskanja.

Google | Foto: ✔️ Preizkusite Samsung S Pen pisalo, ki pri Galaxy Note10 telefonih pretvori rokopis v digitalno besedilo.

Vedno na varni strani Google Play Protect | Foto:

Da boste vedno prepričani o varnosti svojega telefona, aplikacij in celotnega sistema na vseh svojih napravah, uporabite aplikacijo Google Play Protect, ki jo najdete v zavihku Google Play Store na svojem telefonu. Aplikacija se prepriča, da imate vedno najnovejši operacijski in varnostni sistem ter najnovejše različice najljubših aplikacij, hkrati pa izvede varnostno preverjanje aplikacij.

Verjetno je možnost "Najdi mojo napravo" ena od najbolj uporabnih, saj si nihče ne predstavlja, kaj bi se zgodilo, če bi izgubili telefon. Napravo locirate tako, da se povežete s svojim Google računom ter iz daljave poskrbite za izbris vseh podatkov ali za sporočilo morebitnemu najditelju.

Google | Foto: Dnevno pregleda in preveri več kot 100 milijard aplikacij. Varuje vas med brskanjem in preprečuje tveganim spletnim mestom, da bi ogrožale vaše naprave.


Ozvezdje Galaxy

Vsak najnovejši Samsung pametni telefon je na svojem področju velika zvezda. Prepustite se izjemnim izdelkom in storitvam, s katerimi življenje uporabnikov postane bolj racionalizirano in povezano.

Samsung Galaxy A71 | Foto: Samsung Galaxy A71


Galaxy Note10: najboljši Samsung zaslon do zdaj

Nova serija vrhunskih Galaxy Note10 pametnih telefonov, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo, je prvič na voljo v dveh velikostih.

Pohvali se lahko z najboljšim Samsung zaslonom do zdaj – nadgrajenim dinamičnim AMOLED zaslonom z osupljivim, širokim barvnim razponom.
 

  • Samsung Galaxy Note10+ | Foto: Galaxy Note10: 16-centimetrski kinematografski brezkončni zaslon.
  • Galaxy Note10+ in Galaxy Note10+ 5G: 17,27-centimetrski kinematografski brezkončni zaslon.
  • S Pen pisalo: pretvori rokopis v digitalno besedilo.
  • Nadgrajena kamera ima najsodobnejša orodja za zajemanje posnetkov – tako bodo vaši profili in objave na družbenih omrežjih še bolj izstopali.
  • Premium videotehnologija: Funkcija Sprotno ostrenje za videoposnetke doda prilagoditve globine polja. S funkcijo Zoom-in Mic ojačajte zvok v bližini in zmanjšajte hrup v ozadju. Če želite odstraniti tresenje, je na voljo nova in izboljšana funkcija Super stabilnost za videonačin. Za navdušence nad igricami Galaxy Note10 vključuje tudi funkcijo Snemanje zaslona. V kamero ima integrirane vrhunske zmogljivosti združene resničnosti in 3D. V kombinaciji z ultra širokokotnim objektivom odpira povsem nove možnosti za ustvarjalce.
  • Neprimerljiva zmogljivost: Inovativna inteligentna baterija kapacitete 4300 mAh zagotavlja, da bo Galaxy Note10 mobilni telefon deloval ves dan in še dlje. S super hitrim polnjenjem v 30 minutah bo telefon napolnjen za ves dan.

Galaxy S20: spremenjen način dojemanja sveta

Samsung Galaxy S20 | Foto:

Samsung Galaxy S20 serija z vsemi tremi modeli – Galaxy S20, Galaxy S20+ in Galaxy S20 Ultra je prva celovita 5G serija Samsung pametnih telefonov, ki uporabnike navdušuje s popolnoma novo arhitekturo kamer. Te združujejo umetno inteligenco z inovativnim Samsung slikovnim senzorjem. Večji senzor zajame več svetlobe, tako je kakovost posnetka odlična tudi pri šibkejši svetlobi.

  • Galaxy S20 in S20+ imata kamero s 64 milijoni svetlobnih pik.
  • Galaxy S20 Ultra zaradi tehnologije nona-binninga, ki na ravni senzorja združi devet svetlobnih pik v eno, vključuje še možnost dinamičnega preklopa med ločljivostma od 108 do 12 milijonov svetlobnih pik.
  • S tehnologijo vesoljne povečave lahko izbrani motiv povečate do 30-krat.
  • Revolucionarne leče pri Galaxy S20 Ultra omogočajo do 100-kratno povečavo brez izgube kakovosti slike.
  • Galaxy S20 ponuja 8K snemanje. Videoposnetek lahko ustavite in na podlagi posnetka ustvarite visoko resolucijsko fotografijo ali ga preprosto predvajate na Samsung QLED 8K TV. Vaši videoposnetki bodo še bolj jasni in še bolj tekoči s funkcijo Super stabilnost 2.0, ki zmanjša tresenje.
  • Galaxy S20 pametni telefoni imajo veliko inteligentno baterijo, ki ima 25W hitro polnjenje, medtem ko Galaxy S20 Ultra omogoča 45W super hitro polnjenje.

Galaxy A31 pametni telefon najvišjega kakovostnega razreda

Samsung | Foto:

Samsung Galaxy A31 odlikuje:

  • 16,26-centimetrski brezkončni-U zaslon s FHD+ Super AMOLED tehnologijo.
  • Večnamenska Quad kamera z 48 milijoni svetlobnih pik omogoča zajemanje fotografij in videoposnetkov z visoko ločljivostjo ter največjo jasnostjo.
  • S funkcijo Sprotno ostrenje zameglite ozadje ter prilagodite globino polja za čudovite umetniške posnetke.
  • zmogljiva 5.000 mAh baterija zadostuje za ves dan. Omogoča 15 W hitro polnjenje, tako da ga lahko napolnite v 30 minutah.

Galaxy A41 in A21s: vrhunske inovacije po ugodni ceni

Člana Galaxy A serije – Samsung Galaxy A21s in A41 – navdušujeta z izjemno obliko in vrhunskimi funkcijami. Oba pametna telefona vključujeta nadgrajeno kamero, vrhunski zaslon in dolgotrajno baterijo.

Galaxy A41 ima vrhunski 15,49-centimetrski Super AMOLED brezkončni-U zaslon, glavno kamero z 48 milijoni svetlobnih pik, makrokamero s 5 milijoni svetlobnih pik in ultra široko kamero z 8 milijoni svetlobnih pik ter vzdržljivo 3.500 mAh baterijo, ki ponuja možnost 15W hitrega polnjenja,

Galaxy A21s ima 16,51-centimetrski HD brezkončni O-zaslon, Dolby Atmos zvok, glavno kamero z 48 milijoni svetlobnih pik, ultra široko kamero z 8 milijoni svetlobnih pik in makrokamero z 2 milijonoma svetlobnih pik ter dolgotrajno baterijo s 5000 mAh, ki omogoča tudi 15 W hitro polnjenje.

Galaxy A71 in Galaxy A51: napredna uporabniška izkušnja

Samsung A71 | Foto: Galaxy A71 in Galaxy A51 velikosti 17,02 centimetra in 16,51 centimetra bosta s štirimi kamerami zajela tiste trenutke v življenju, ki so vam najbolj pomembni. Galaxy A71 ima glavno kamero s 64 milijoni slikovnih pik, Galaxy A51 pa vključuje glavno kamero z 48 milijoni slikovnih pik. Ultra široka kamera omogoča 123-stopinjsko vidno polje, makro kamera pa omogoča fokus na podrobnostih izbranega predmeta. Z globinsko kamero in Sprotnim ostrenjem pa lahko zameglite ozadje ter prilagodite globino polja za čudovite umetniške posnetke. Odlikuje ju Super AMOLED brezkončni-O zaslon, ki omogoča popolno vizualno izkušnjo.

Galaxy A71 in Galaxy A51 imata 4.500 mAh in 4.000 mAh bateriji, ki vam bosta omogočili uporabo pametnega telefona skozi ves dan. Oba pametna telefona vključujeta številne napredne funkcije, vključno s Samsung Knox varnostno platformo.

Galaxy Tab S6 Lite: cenovno ugodni in stilsko dovršeni tablični računalnik

Samsung Tab | Foto: Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablični računalnik s pisalom S Pen je vsestranska naprava, ki se lahko popolnoma prilega vsakodnevnim opravilom. Zaslon z diagonalo 26,7 centimetra (10,4-palčni zaslon) združuje vse prednosti širokega in odličnega zaslona. Opremljen je z najnovejšim One UI vmesnikom in vključuje pametne, uporabne in zabavne funkcije, ki omogočajo poslušanje glasbe, prenos vsebine, spletno nakupovanje ali povezovanje s prijatelji. Z vgrajenimi dvojnimi AKG zvočniki in Dolby Atmos 3D zvokom uživajte v svoji najljubši glasbi. Naj bo Galaxy Tab S6 Lite v središču vašega doma.

Ne spreglejte