TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 10. 2008,
16.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 1. 10. 2008, 16.49

8 let

Banka Koper predstavila osebno banko na spletu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Spletni portal Banka IN je prva prava osebna banka na spletu, ki prek različnih multimedijskih kanalov omogoča enostavno in udobno opravljanje vseh bančnih storitev.

Uporabniki lahko prek spletnega portala Banke IN med drugim izvajajo različna plačila in prenose, poslujejo z vzajemnimi skladi in vrednostnimi papirji, urejajo zavarovalniške storitve, storitve na osebnem računu in plačilnih karticah, sklepajo potrošniške in stanovanjske kredite ter depozite, varčevanja in lizinge.

Z osebnim bančnim svetovalcem lahko uporabniki naročajo in prejemajo ponudbe Prek video klepeta ali tekstovnih sporočil z osebnim bančnim svetovalcem lahko uporabniki naročajo in prejemajo ponudbe ter podpisujejo pogodbe, izkoristijo pa lahko tudi številne ugodnosti v sistemu nagrajevanja uporabe bančnih storitev.

Banka Koper je predstavila tudi novo celostno podobo, ki po njenem odraža pripadnost bančni skupini Intesa Sanpaolo. Napisu Banka Koper je tako dodala simbol skupine, ki poudarja povezanost z eno največjih bančnih skupin v Evropi in hkrati povečuje prepoznavnost tudi v mednarodnem prostoru.

Banka v postala del mednarodne bančne skupine Intesa Sanpaolo Kot je navedel predsednik uprave Banke Koper Vojko Čok, je banka v preteklem letu postala del mednarodne bančne skupine Intesa Sanpaolo, četrte največje banke v Evropi s skoraj 20 milijoni komitentov in 8500 poslovalnicami v več kot 30 državah. "Sinergija z Inteso Sanpaolo danes poleg vizualne identitete omogoča prenos znanja, izkušenj in razvoj inovativnih finančnih izdelkov ter storitev, ki Banko Koper umešča med najuspešnejše slovenske banke," je poudaril.

Po njegovem je dinamičnih pet desetletij obstoja Banko Koper zaznamovalo s številnimi spremembami v celostni podobi, pri čemer je banka nenehno rasla in bila kljub spremembam imena vedno eden nosilcev razvoja regionalnega gospodarskega in družbenega okolja.

Ne spreglejte