Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 3. 2015,
13.18

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

advertorial

Torek, 10. 3. 2015, 13.18

2 meseca, 1 teden

Motošportni ep skozi čas: Ne popustite pritiskom!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prestižni urar TAG Heuer je v Ženevi na tisoč kvadratnih metrih površine postavil epsko prizorišče, v čast čustveni sagi o motošportu. Vstopite torej v svet, kjer se v stotinkah rojevajo legende.

Sredi avtomobilskega spektakla unikaten košček izjemne zgodbe o junakih hitrosti in vrhunski tehniki …

V največjem vrvežu, sredi vrtinca bleščeče pločevine 85. mednarodnega avtomobilskega salona v Ženevi je korake mimoidočih obiskovalcev, pa tudi razstavljavcev, novinarjev, petičnih kupcev in drugih obiskovalcev zaustavil prav poseben, skorajda skrivnostni tempelj, ki ga preprosto ni bilo mogoče spregledati.

Prestižni urar TAGHeuer je v tem s čustvi, zgodbami in spomini prežetem templju, posvečenem hitrosti, obiskovalce v epskem časovnem potovanju popeljal skozi dirkaški svet moderne dobe.

Na 1000 kvadratnih metrih so se tako pri pravih poznavalcih kot tudi navijačih in bencinskih zanesenjakih zbudili spomini na legende, idole, tehnične presežke, pa bitke s stotinkami na meji mogočega, na asfaltu in makadamu najbolj mističnih motošportnih preizkušenj. Ta tempelj hitrosti, želja in sanj je nedvomno posegel v čustva, kar je bilo videti na obrazih obiskovalcev.

Portret vselej skrivnostnega, a neskončno drznega vozniški boga in hitrostnega umetnika formule 1 Ayrton Senne ter njegovega oziroma McLarnovega dominantnega stroja iz leta 1988, s katerim je Brazilec osvojil svoj prvi naslov prvaka, je orosil prenekatero oko. Misel na eno izmed njegovih najbolj veličastnih predstav v deževnem Monaku pa je v spokojni tišini vnovič zbudila najglobje spoštovanje in občudovanje tega poeta hitrosti.

Bit motošporta je določeno razdaljo premagati v čim krajšem času, a pri tem ne gre zgolj za hitrost, gre za zgodbe, ki so postale legende, pa čeprav so se njihove ključne prelomnice zgodile v stotinkah in tisočinkah. Ker je čas v teh zgodbah eno izmed ključnih meril, je seveda jasno, zakaj je prav TAG Heuer krasil zapestja mnogih junakov, ki so v stotinkah na stezi in urah v delavnicah pisali in še pišejo motošportno zgodovino.

Od tu pa do večnosti, naj se čas razvoja vrhunske tehnike nikoli ne ustavi.

Dame in gospodje, ne popustite pritiskom! Ponastavite štoparice in vstopite v TAG Heuer sago o motošportu:

Ne spreglejte