Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 6. 2017,
15.46

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča MOL

Foto: Thinkstock in MOL

Natisni članek

advertorial gorivo MOL

Petek, 23. 6. 2017, 15.46

2 meseca

Gorivo z izboljšano recepturo tudi že na treh ljubljanskih lokacijah

Vsebino omogoča MOL

Foto: Thinkstock in MOL

Inovativno gorivo, ki ga je podjetje MOL junija začelo ponujati najzahtevnejšim voznikom, je v Ljubljani na voljo že na treh MOL-ovih bencinskih servisih.

MOL | Foto:

Podjetje MOL Slovenija, ki je član mednarodne naftne in plinske družbe Skupina MOL s sedežem v Budimpešti, je v Sloveniji prisotno že od leta 1996. V približno letu dni je podjetje MOL Slovenija svojo prisotnost v Sloveniji s tedanjih 34 bencinskih servisov MOL povečalo na 46 servisov.

Več kot sto let izkušenj bogati tudi Slovenijo

Skupina MOL je aktivna v več kot 30 državah. Zaposluje več kot 25 tisoč ljudi in ima več kot sto let izkušenj v industriji. Ima štiri lastne rafinerije in dve petrokemijski enoti ter skoraj dva tisoč bencinskih servisov v desetih državah.

mol slovenija bencin gorivo Evo | Foto:

Prejšnji teden so tako odprli že svoj tretji bencinski servis v prestolnici. Ta s pestro ponudbo izdelkov za voznike in njihova vozila ter prijazno postrežbo pozdravlja stranke na Bratislavski ulici, v neposredni bližini BTC, kjer je strankam že dostopna nova generacija goriv EVO.

Najnovejši bencinski servis MOL gostom na 2.686 kvadratnih metrih ponuja prijeten postanek na njihovi poti. Zagotovo je razlog za izbiro bencinskega servisa MOL tudi nova generacija goriv EVO, ki jih je Skupina MOL na trgu predstavila junija letos.

Gorivo EVO je idealno tako za sodobne visokotlačne vbrizgalne sisteme kot tudi za tradicionalne dizelske motorje. Izpolnjuje vse zahteve za visokokakovostna goriva, ki so jih postavila mednarodna združenja proizvajalcev motorjev in vozil.

Izboljšana receptura, ki daje moč in čisti motor

mol slovenija bencin gorivo Evo | Foto:

Nove vrste premium goriv EVO z izboljšanim paketom dodatkov poskrbijo za odlično izkušnjo vožnje, boljšo zmogljivost vozila z vidika izgorevanja, moči in pospeševanja ter daljšo življenjsko dobo motorja.

Novo gorivo: EVO Dizel, EVO 95 in EVO 100 PLUS

Beseda EVO izhaja iz imena "evolution" ter predstavlja razvoj najvišje kakovosti goriv in dosega najvišje standarde.

Inovativni dodatki goriv EVO zmanjšujejo nastajanje oblog in pomagajo čistiti motor ter ga ohranjati čistega dalj časa. Z uporabo goriv EVO veliko pridobijo tudi vozila, ki že dalj časa uporabljajo standardna goriva in v katerih so posledično že lahko nastale obloge, saj jih bodo goriva EVO pomagala zmanjševati.

Na točilni ploščadi novega bencinskega servisa MOL v Ljubljani je gostom na voljo šest točilnih mest, ponudba goriv EVO pa vključuje 95- in 100-oktanski bencinski gorivi EVO 95 in EVO 100 plus, dizelsko gorivo EVO Dizel in avtoplin.

Goriva EVO Dizel, EVO 95 in EVO 100 PLUS zagotavljajo najvišje standarde:

  • z novim, izboljšanim paketom dodatkov,
  • s povečanim deležem dodatkov za večjo moč motorja,
  • z odlično močjo čiščenja in vzdrževanja čistosti motorja,
  • EVO 100 plus pa zagotavlja tudi boljše pospeševanje in odzivnost motorja.

 

Poleg tega je na bencinskem servisu mogoče dobiti tudi preostale proizvode vrhunske kakovosti lastne blagovne znamke MOL, od motornih olj, maziv do tekočin za vetrobransko steklo.

Specializirani za različne vrste okusnih napitkov

mol slovenija bencin gorivo Evo | Foto:

Poleg skrbi za jeklene konjičke na bencinskih servisih MOL veliko pozornosti namenjajo tudi svojim gostom. V prijetnem ambientu jim je tako na voljo tudi trgovski del s široko paleto proizvodov.

Gostom je poleg dobro založenega trgovskega dela na voljo tudi sveža ponudba v kotičku Fresh Corner. S tem MOL odgovarja na zahteve sodobnega kupca, ki si želi tudi na poti odličen svež obrok in vrhunsko kavo.

18 različnih vrst kavnih napitkov

kava lokal | Foto:

Prodajalne Fresh Corner svojim strankam ponujajo visokokakovostne izdelke in storitve, osredotočene na vrhunsko kavo iz svežih in skrbno izbranih kavnih zrn. Ljubitelje kavnih napitkov tako razvajajo s kar 18 različnimi vrstami kave, ki jih vselej pripravljajo iz sveže zmlete kave in obogatijo z dnevno svežim mlekom.

Poleg kave in preostalih okusnih napitkov ponudba Fresh Corner vključuje pripravo toplih ali hladnih sendvičev, ki jih sproti pripravljajo iz svežih sestavin, sveže pečene pekovske izdelke lastnih pekarn in izdelke za vsak dan.

Ne spreglejte