Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 8. 2016,
12.18

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Opel Southeast Europe

Foto: Opel Southeast Europe

Natisni članek

Opel Družinski Avtomoto advertorial nagradna igra

Torek, 23. 8. 2016, 12.18

2 meseca, 3 tedne

Prijavite se na testno vožnjo za vozila iz OPEL TOP ponudbe: vrhunska tehnologija za vse

Vsebino omogoča Opel Southeast Europe

Foto: Opel Southeast Europe

opel | Foto Opel

Foto: Opel

Ponovno se zaljubite v vožnjo. Oplov dinamičen dizajn in premijske tehnologije izkušnjo vožnje povzdigujejo na povsem novo raven in poskrbijo, da je že izbira pravega avtomobila lahkotna kot pesem.

Pred nakupom družinskega avtomobila za skupna potovanja ali drugega avtomobila v družini je treba razmisliti, kaj družina rada počne, kje se najraje vozi, koliko prtljažnega prostora potrebuje za vso opremo, kaj ji je pomembno – razkošje ali funkcionalnost vozila.

V okviru ponudbe OPEL TOP so na voljo vozila z vrhunsko premijsko tehnologijo, ki je sicer rezervirana za vozila višjih razredov.

Prijavite se na testno vožnjo, preizkusite model Opla, ki vam je všeč, in z unovčenjem TOP BONUSA dodatno prihranite ob nakupu novega avtomobila.

Oplova vozila so opremljena s številnimi funkcijami za pasivno varnost, ki zagotavljajo optimalno zaščito v primeru prometne nesreče. Zato ne preseneča, da sta Astra in Insignia dosegli najvišje ocene na varnostnih testiranjih Euro NCAP. Foto: Opel. | Foto: Oplova vozila so opremljena s številnimi funkcijami za pasivno varnost, ki zagotavljajo optimalno zaščito v primeru prometne nesreče. Zato ne preseneča, da sta Astra in Insignia dosegli najvišje ocene na varnostnih testiranjih Euro NCAP. Foto: Opel.

TOP PONUDBA, TOP VOZILA, TOP INOVACIJE. OPEL TOP!

Unovčite svoj TOP BONUS in ob nakupu novega vozila Opel dodatno prihranite!  TOP BONUS lahko pridobite s klikom na to povezavo ali pokličite klicni center na brezplačno telefonsko številko 080 11 66.

Bonusi za posamezne avtomobile znašajo:

Igrivi Adam in mladostna Corsa: 300 evrov
Zmagovalka Nova Astra: 400 evrov
Prijazna Meriva: 550 evrov
Pustolovska Mokka: 800 evrov
Razkošna Zafira Tourer in prestižna Insignia: 1.000 evrov

Obiščite Oplove salone, opravite testno vožnjo, unovčite TOP BONUS in se domov odpeljite s svojim novim Oplom.

Oče si želi vrhunsko vozno dinamiko, mamo zanimata funkcionalnost prostora ter povezljivost

Sodobna družina kupuje nov avto. Očeta zanima samo vozna dinamika, mama pa se zaveda, da je od avtomobila treba pričakovati veliko več kot le premijske tehnologije, prevzete iz višjih razredov. To še ne pomeni, da je treba zanemariti vse možnosti, ki jih ponujajo Oplovi avtomobili za vrhunsko doživetje potovanja. Tako lahko voznik s pritiskom na gumb spremeni celotno vozno dinamiko v odzivno, športno in razburljivo vožnjo ali sproščeno potovanje na dolge razdalje, ne da bi to vplivalo na varnost in stabilnost vozila.

Edinstvena zadnja vrata Merive s tečaji zadaj omogočajo lažje vstopanje v zadnji del avtomobila in izstopanje iz njega. Vrata FlexDoors® so tudi varnejša, zlasti za mlade družine. Starši lahko lažje pripnejo otroke na zadnjih sedežih, za malčke pa je izstopanje iz avtomobila varnejše. Foto: Opel.
 | Foto: Edinstvena zadnja vrata Merive s tečaji zadaj omogočajo lažje vstopanje v zadnji del avtomobila in izstopanje iz njega. Vrata FlexDoors® so tudi varnejša, zlasti za mlade družine. Starši lahko lažje pripnejo otroke na zadnjih sedežih, za malčke pa je izstopanje iz avtomobila varnejše. Foto: Opel.

Med vrhunske premijske tehnologije, s katerimi se spogleduje ženski del vozniškega tandema v družini, gotovo spada novi informativno-zabavni sistem za povezovanje lastnikovega pametnega telefona z avtomobilom IntelliLink (operacijski sistem Apple iOS), kar omogoča preprost dostop do vseh pomembnih funkcij pametnega telefona, na primer do glasbe in sporočil.

Tehnologija IntelliLink, ki omogoča popolno povezavo vašega pametnega telefona z vozilom in prikaz najpomembnejših funkcij na sedempalčnem barvnem zaslonu z visoko ločljivostjo, postavlja nova merila udobja, povezanosti in varnosti. Med telefoniranjem, prenosom glasbe prek Bluetootha, poslušanjem prispelih SMS-ov ali ogledom fotografij, ki jih je družina prenesla prek priključka USB, vozniku ne bo treba odmakniti rok z volana, saj so vanj vgrajene vse kontrole.

Na maminem seznamu je vse od prostornega prtljažnika do wellness sedeža

Poleg stalne povezanosti s podatki, ki jih vozniku ponujajo različne aplikacije, se voznica v prodajnem salonu zanima tudi za velik prtljažnik in udobno potniško kabino. Če pa kupuje drugi avto v družini, se bo navdušila nad miniaturnim Adamom, ki je kljub skromnim meram tako domiselno oblikovan in stilsko dovršen, da bo še tako zahtevna voznica v njem prepoznala edinstvenega in varnega zaveznika na mestnih vožnjah. Prtljažnik pri trendovskem Adamu, ki predvsem odpira novo poglavje avtomobilske mode, se iz 170-litrskega odlagalnega prostora lahko spremeni v 484-litrski prtljažnik, ki bo zadostoval za veliko več kot sobotne nakupe in prevoz otrok na treninge.

Če pa je v igri nakup prostornega družinskega avtomobila, nas bo povsem očarala Opel Insignia s 530 oziroma 1.470 litri prostornine prtljažnega prostora.

Za vrhunsko udobje se voznica novega Opla zanima tudi za masažni sedež, ogrevan volan, parkirne pomočnike in veliko odlagalnih kotičkov - Astra se namreč lahko pohvali s kar 18 skrbno premišljenimi odlagalnimi kotički tako za voznika kot sopotnike. Zafira Tourer, ki lahko odigra vlogo ključnega družinskega člana na dolgih potovanjih, pa celo z 31 kotički.

Varnost mora biti vedno na prvem mestu

Pri nakupu idealnega družinskega avtomobila ali drugega avtomobila v družini mora biti zahteva po varnosti na prvem mestu.

Sodobni avtomobili so opremljeni z različnimi elektronskimi pomočniki, ki zagotavljajo varnost, kot sta najnovejša sistema za prepoznavanje prometnih opozoril Traffic Sign Detection in sistem nenamerne menjave voznega pasu Lane Departure Warning. Z ABS-sistemom proti blokiranju koles med zaviranjem so od leta 2004 opremljena že večinoma vsa osebna vozila, izdelana v EU, prav tako se nam zdijo zračne blazine povsem samoumevne in nepogrešljive, saj zadržujejo potnike pri avtomobilskem trčenju. Pozorni moramo biti tudi na sistem proti zdrsavanju pogonskih koles ASR (Anti Slip Regulation), ki je sestavni del elektronskega programa stabilnosti ESP (Electronic Stability Program). Ta uravnava delovanje motorja in porazdeli zavorno moč na vsako posamezno kolo.

Za vsako željo svoj avtomobil

Vabljiva kakovost sedežev, pregleden razpored instrumentov, veliko prostorov za shranjevanje – vse to prispeva k še udobnejšemu potovanju. | Foto: Vabljiva kakovost sedežev, pregleden razpored instrumentov, veliko prostorov za shranjevanje – vse to prispeva k še udobnejšemu potovanju.

Seveda niso vse družine enake in ima vsak voznik svoje zahteve, zato si lahko kupec v okviru ponudbe OPEL TOP izbere avtomobil, ki se prilagaja prav vsakršnim potrebam – od najmanjšega in stilsko dovršenega Adama za drugi avto v družini do razkošne in večnamenske Zafire ali prestižne družinske Insignie za daljša potovanja. Z vozniki se v TOP ponudbi spogledujejo tudi zmagovalka Astra, prijazna Meriva in pustolovska Mokka.

S čim se lahko pohvalijo TOP Oplovi avtomobili:

opel | Foto: Opel Foto: Opel

Adam za 103 evre na mesec: cena vključuje bogato opremljenega Adama Jam z 1,2-bencinskim motorjem, 51 kW/70 KM in petstopenjskim menjalnikom in naslednjo opremo: klimatska naprava, regulator hitrosti, radio CD 3.0 Bluetooth, zložljiv ključ v barvi vozila, zatemnjena zadnja stekla, 16-palčna platišča iz lahkih kovin z dizajnom Horns v srebrni barvi.


opel corsa | Foto: Opel Foto: Opel

Corsa za 109 evrov na mesec: cena vključuje bogato opremljeno petvratno Corso Enjoy z 1,4-bencinskim motorjem, 55 kW/75 KM, petstopenjskim menjalnikom, naslednjo opremo: paket Enjoy Cool s klimatsko napravo in alarmnim sistemom, paket Enjoy Sound z usnjenim trikrakim volanskim obročem s srebrno obrobo in sprednjimi meglenkami s črno obrobo, radio CD 3.0 Bluetooth, potovalni računalnik in jeklena platišča 15 x 6.0.


opel | Foto: Opel Foto: Opel

Meriva za 136 evrov na mesec: cena vključuje bogato opremljeno Merivo Selection z 1,4-bencinskim motorjem, 74 kW/100 KM, petstopenjskim menjalnikom in naslednjo opremo: paket Selection Cool s klimatsko napravo in potovalnim računalnikom, ogrevani zunanji ogledali z električnim nastavljanjem in ročnim preklopom v barvi vozila, indikator prestavljanja, kovinska barva in jeklena platišča 15 x 6.5.


opel astra | Foto: Opel Foto: Opel

Nova Astra za 146 evrov na mesec: cena vključuje vozilo Nova Astra Selection z bencinskim motorjem 1,4 XER (74kW/100KM), petstopenjskim ročnim menjalnikom in naslednjo opremo: klimatska naprava, radio R 300 Bluetooth, sistem ISOFIX, ogrevani zunanji vzvratni ogledali z električnim nastavljanjem in ročnim preklopom v barvi vozila ter jeklena platišča 15 x 6.0.


Opel Astra Sports Tourer | Foto: Opel Foto: Opel

Nova Astra ST za 154 evrov na mesec: cena vključuje vozilo Nova Astra Sports Tourer Selection z bencinskim motorjem 1,4 XER (74kW/100KM), petstopenjskim ročnim menjalnikom naslednjo opremo: klimatska naprava, radio R 300 Bluetooth, sistem ISOFIX, ogrevani zunanji vzvratni ogledali z električnim nastavljanjem in ročnim preklopom v barvi vozila ter jeklena platišča 15 x 6.0.


opel | Foto: Opel Foto: Opel

Mokka za 173 evrov na mesec: cena vključuje vozilo Mokka Selection z 1,6 Start/Stop bencinskim motorjem, 85 kW/115 KM, petstopenjskim menjalnikom ter naslednjo opremo: klimatska naprava, regulator hitrosti, asistenca za speljevanje na strmini, kovinska barva, potovalni računalnik, sistem ISOFIX, ogrevani zunanji vzvratni ogledali z električnim nastavljanjem in ročnim preklopom v barvi vozila ter jeklena platišča 15 x 6.5.


opel | Foto: Opel Foto: Opel

Zafira Tourer za 197 evrov na mesec: cena vključuje bogato opremljeno Zafiro Tourer Edition z 1,4 Start/Stop bencinskim motorjem, 88 kW/120 KM, šeststopenjskim menjalnikom in naslednjo opremo: paket Edition Plus s sredinsko talno konzolo z drsnim naslonom za roko spredaj, kovinska barva in strukturirana jeklena platišča 17 x 7.0.


opel | Foto: Opel Foto: Opel

Insignia za 235 evrov na mesec: cena vključuje bogato opremljeno vozilo Insignia Active z 1,6 Start/Stop dizelskim motorjem, 100 kW/136 KM, šeststopenjskim menjalnikom in naslednjo opremo: Premium klimatski paket, alarmna naprava, električna parkirna zavora z asistenco za speljevanje na strmini, radio 400 Color, parkirni pomočnik spredaj in zadaj ter platišča iz lahkih kovin 18 x 8.0.


 opel | Foto: Opel Foto: Opel Astra Limuzina za 140 evrov na mesec: cena vključuje štirivratno limuzino Astra Enjoy z 1,6 bencinskim motorjem, 85 kW/115 KM, petstopenjskim menjalnikom in naslednjo opremo: paket Enjoy Plus, elektronska dvopodročna klimatska naprava, usnjen trikraki volanski obroč, sprednji meglenki, regulator hitrosti s kontrolami na volanu, potovalni računalnik in zatemnjeni zadnji stekli.

Ne spreglejte