Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 10. 2023,
7.09

Osveženo pred

6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

jamstvo zadovoljstva Opel crossland Opel avto PR članek

Petek, 27. 10. 2023, 7.09

6 mesecev

Slovenski tedni Opla: kamor hoče srce

Oglasno sporočilo

Zaupanje je ključno vodilo vsakega odnosa in pri Oplu se tega dobro zavedajo. Zato v okviru kampanje Slovenski tedni Opla poleg privlačnih popustov zagotavljajo tudi Jamstvo zadovoljstva.

Opel_2 | Foto: www.media.stellantis.com Foto: www.media.stellantis.com

Edinstvena ponudba vam omogoča, da vozilo v roku 30 dni ali do dva tisoč prevoženih kilometrov vrnete, če z njim niste zadovoljni. Pri tem ste lahko brezskrbni – pri Oplu držijo besedo.

Opel Crossland: prava mera vsestranskosti in elegance

Opel Crossland bo v vas vzbudil občutek brezčasnega raziskovalca. Crossland združuje elemente prostornosti in športne elegance.

Oblikovni elementi vključujejo impresiven Oplov vizir, ki povezuje masko z žarometi in ustvarja celovit in urejen videz brez odvečnih detajlov. Zadnji del Crosslanda je prav tako privlačen s temnimi zadnjimi lučmi in značilnim Oplovim svetlobnim podpisom v obliki krila.

Opel_5 | Foto: www.media.stellantis.com Foto: www.media.stellantis.com

Crossland se lahko pohvali z izrazito in kompaktno zunanjostjo ter prostorno in vsestransko notranjostjo. Hkrati pa ohranja moderen športno-terenski videz, ki pritegne pozornost, kjerkoli se pojavi, in zagotavlja optimalno ravnovesje med udobjem in okretnostjo.

Opel_6 | Foto: www.media.stellantis.com Foto: www.media.stellantis.com

Naj omenimo še visoko stopnjo prilagodljivosti Crosslanda, saj je mogoče zadnje sedeže premikati vzdolžno in nastavljati naklon naslonjal. Z razdelitvijo 60 : 40 in vzdolžnim pomikom do 150 milimetrov lahko prtljažnik povečate od 410 do 520 litrov, kar je največ v tem razredu.

Da bi vožnjo naredili še bolj sproščeno in varno, so v Crosslandu na voljo številni asistenčni sistemi: opozarjanje na nevarnost naleta s samodejnim zaviranjem in zaznavanjem pešcev, opozarjanje na zapuščanje voznega pasu, nadzor mrtvih kotov, panoramska vzvratna kamera, napredni parkirni pomočnik in še veliko več.

S tem vozilom boste pripravljeni na vse izzive na cesti in še dlje. Opustite skrbi in se prepustite zaupanju, ki ga prinaša Opel. Preverite aktualno ponudbo pri svojem najbližjem trgovcu Opel. Naj vas vodi srce.

Opel_3 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je AW SLO Distribution.

Ne spreglejte