Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 8. 2016,
12.31

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Volvo Slovenija

Foto: Jure Gregorčič, Thinkstock

Natisni članek

advertorial Volvo branje poletje

Četrtek, 18. 8. 2016, 12.31

2 meseca, 1 teden

Poletje z Volvom: avgusta čisto vsem podarja razburljivo presenečenje!

Vsebino omogoča Volvo Slovenija

Foto: Jure Gregorčič, Thinkstock

Foto: Jure Gregorčič

Volvo spet preseneča in vas to poletje na prav poseben način spodbuja, da življenje ohranjate razburljivo in polno novih izkušenj. Zato vam podarja nekaj čisto novega, nekaj, kar malce drugače požene kri po žilah … Radovedni?

Volvo: umirjen, a hkrati tudi zelo razburljiv … kot poletje z njim!

Volvo poznamo kot zanesljivo avtomobilsko znamko, ki zagotavlja umirjeno in udobno vožnjo. A vsak, ki je že kdaj vozil volva, ve, da je hkrati lahko tudi zelo razburljiv. Prav ta njihova lastnost pa jih je pripeljala do nove ideje, kako popestriti vsakdan vsakega, ki želi živeti v polnosti. Zato so vsem pripravili napeto poletno branje, ki bo začinilo poletne ležerne dni.

Poletje je namreč čas za drobne radosti in užitke, za katere med letom zaradi takšnih obveznosti pogosto zmanjka časa. Zagotovo tudi branje knjig spada v to kategorijo. In kaj je lepšega kot potop v dobro knjigo, ki te tako potegne, da je ne izpustiš iz rok, dokler ne prebereš zadnje strani?

Na plažo ga boste težko pripeljali, a to še ne pomeni, da ne morete s sabo vzeti njegovega "darila" ... | Foto: Jure Gregorčič Na plažo ga boste težko pripeljali, a to še ne pomeni, da ne morete s sabo vzeti njegovega "darila" ... Foto: Jure Gregorčič

Ob Volvovem presenečenju ne boste ostali ravnodušni

Na svoji spletni strani bodo namreč do konca avgusta v petih delih objavljali kriminalni roman Tiha voda, pod katerega se je podpisala priznana švedska avtorica Viveca Sten. Podobno kot vožnja s švedskimi avtomobili na poseben način požene kri po žilah, tudi ta kriminalni roman skrbi za dramaturško napetost, ki kot magnet vabi k branju vsake naslednje strani.

Zgodba vas bo pospremila v skrivnostne dogodke, zavite v odlično zasnovano in izjemno napeto branje, ki vam bo dokazalo, da je tudi življenje na zakotnem švedskem otočku lahko izjemno razburljivo, nepredvidljivo in intrigantno. Zagotovo pa vas bo k branju pritegnila že sama življenjska zgodba avtorice, ki je bila pred pisateljsko kariero uspešna odvetnica.

Potopite se v napeto branje, obiščite spletno stran znamke Volvo, kjer vas vsak teden čaka nov del skrivnostne kriminalke. | Foto: Thinkstock Potopite se v napeto branje, obiščite spletno stran znamke Volvo, kjer vas vsak teden čaka nov del skrivnostne kriminalke. Foto: Thinkstock

Popestrite si poletje!

Roman bo v avgustu na voljo na spletnem naslovu poletje.volvocars.si. Da bo napetost še nekoliko večja, bo vsak teden objavljen nov paket poglavij.

Švedska je tudi sicer sinonim za globalne uspešnice, ki so jih spisali športni asi, kot so Björn Borg, Ingemar Stenmark in Stefan Edberg, pa tudi številni oblikovalci, umetniki in podjetniki. Tudi njihove zgodbe lahko najdete na istem spletnem naslovu.

Ne spreglejte