Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 10. 2023,
11.24

Osveženo pred

6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zima menjava gum Cupra Škoda Seat Audi Volkswagen zimske gume PR članek

Petek, 27. 10. 2023, 11.24

6 mesecev

Odlična novica za voznike vozil znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in CUPRA: zimski kompleti koles, akcija 3 + 1

Oglasno sporočilo

Poskrbite za varno vožnjo tudi v zimskem času! Po 15. novembru so namreč zimske pnevmatike del obvezne opreme, zato si čim prej zagotovite svoje, da se boste varno in zanesljivo zapeljati v zimske mesece.

volkswagen-zimski-kompleti-koles | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Pri Porsche Inter Auto vam zagotavljajo odlično ponudbo sestavljenih zimskih kompletov! Pripravite svoje vozilo znamke Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in CUPRA na nepozabna zimska potovanja in ga opremite z originalnim kompletom koles, ki zajema praktično kombinacijo štirih zimskih pnevmatik in štirih originalnih aluminijastih platišč. Izkoristite akcijo 3 + 1, kjer vam ob nakupu originalnega kompleta koles četrto kolo v kompletu podarijo.

Zimski čas se že hitro približuje, zato poskrbite za zimske vozne razmere z novim zimskim kompletom koles. Zimski kompleti koles (pnevmatik in platišč) vsebujejo kombinacije najbolj priznanih znamk pnevmatik Continental, Semperit, Goodyear, Bridgestone in drugih. Poleg kakovostnih pnevmatik pa boste zraven dobili še originalna platišča ALU, ki se prilegajo točno vašemu vozilu znamke VW, Audi, SEAT ali Škoda. Ne spreglejte akcijske ponudbe 3 + 1, kjer vam ob nakupu originalnega kompleta koles četrto kolo v kompletu podarimo. Ponudba je namenjena vsem, ki si želite olajšati obvezno menjavo zimskih ter letnih pnevmatik. Akcija traja do 31. 12. 2023 oz. do razprodaje zalog.

Akcija zimskih kompletov 2023/2024 ne zamudite akcije 3 + 1!

Pri Porsche Inter Auto so za vas pripravili TOP cene in izjemne ugodnosti pri nakupu zimskih kompletov. Oglejte si aktualno ponudbo zimskih kompletov koles in izkoristite akcijo 3 + 1, kjer vam ob nakupu originalnega kompleta koles četrto kolo v kompletu podarijo. NAROČITE IN HITRO POŠLJEJO NA DOM!

Preverite akcijsko ponudbo in TOP CENE!

KONTAKT: Za vsa vprašanja jih pokličite na telefonsko številko 041 392 204 ali obiščite spletno stran shop.porscheinterauto.net.

skoda-zimski-kompleti-koles | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Zimski kompleti pnevmatik in platišč (vključujejo tovarniško sestavljene kombinacije zimskih pnevmatik in platišč) se popolnoma ujemajo z vašim modelom znamke Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in so bili pripravljeni na podlagi dolgoletnih izkušenj razvijalcev, ki so pripravili optimalne kombinacije platišč in pnevmatik za vsak tip vozil ter ki izpolnjujejo najvišje standarde glede kakovosti in varnosti. Izpolnjeni so namreč vsi tehnični vidiki, saj se poleg obremenitve osi upoštevajo še različice motorja in dimenzije zavor.

Katere so prednosti zimskih kompletov koles?

Nakup zimskih kompletov se na dolgi rok izplača – ohranjate dobro vrednost vozila in si omogočite ugodnejšo prodajo v prihodnosti. Zimske pnevmatike v kompletu pa so seveda zasnovane tako, da zagotovijo optimalno vodljivost in oprijem v zimskih vremenskih razmerah, vključno z mokrimi, suhimi in zasneženimi cestami. Uporaba zimskih pnevmatik ima številne prednosti, zlasti v hladnih in zimskih razmerah.

audi-zimski-kompleti-koles | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Kompleti zimskih pnevmatik in platišč:

  • vnaprej zmontirane pnevmatike in platišča ALU,
  • paket originalnih platišč ALU ter kakovostnih zimskih pnevmatik,
  • natančno prileganje vašemu modelu vozila in varna vožnja v zimskih razmerah,
  • pripravljeni za takojšnjo menjavo,
  • nižji stroški menjave (prihranek pri premontaži),
  • ugodne cene v akcijski ponudbi in
  • uporaba serijskih vijakov.

Privoščite si brezskrbno vožnjo pozimi in za svoje vozilo poskrbite z odličnimi kompleti pnevmatik in platišč. Ponujamo vam nakup kompletov z visokokakovostnimi pnevmatikami. S tem ko izberete zimski komplet koles, se odločite za celovit komplet platišča in pnevmatike, ki je izjemno praktičen in nenazadnje varen za vožnjo v vseh vremenskih razmerah. Nakup zimskih kompletov se namreč na dolgi rok izjemno obrestuje. Na ta način ohranjate vrednost svojega vozila in si omogočite lažjo prodajo v prihodnosti. Sicer pa vnaprej zmontirane pnevmatike in ALU-platišča pomenijo zelo praktično rešitev, saj so pripravljeni za takojšnjo menjavo. Menjava pa je nenazadnje še cenejša, saj prihranite pri premontaži.

Zimske pnevmatike – akcijska TOP ponudba

Akcija zimskih in celoletnih pnevmatik – ne zamudite odličnih popustov, večina pnevmatik je na zalogi in hitro dobavljiva. Pri Porsche Inter Auto so za vas pripravili TOP cene in izjemne ugodnosti! Prihaja čas, ko boste morali na svoj avtomobil namestiti zimske pnevmatike. Izkoristite ugodno ponudbo v predprodaji in si zagotovite nove zimske ali celoletne pnevmatike za varno in zanesljivo vožnjo po akcijskih cenah pred višjimi cenami! NAROČITE IN HITRO POŠLJEJO NA DOM!

Preverite ponudbo pnevmatik:

KONTAKT: Za vsa vprašanja jih pokličite na telefonsko številko 041 392 204 ali obiščite spletno stran shop.porscheinterauto.net.

Najnovejši test zimskih pnevmatik

Če odlašate z nakupom, ker niste prepričani, za katere gume bi se odločili, vam predlagamo, da pregledate test zimskih pnevmatik, ki vam predstavi vse pomembne kriterije za odločitev nakupa pnevmatike. Na ta način boste najlažje sprejeli kompromis in se odločili za prave pnevmatike.

seat-zimski-kompleti-koles | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Zimske pnevmatike so del obvezne opreme po 15. novembru, zato si čim prej zagotovite svoje za varno in zanesljivo vožnjo v zimskih razmerah. Zimske pnevmatike so namreč prilagojene zimskim razmeram, kar pomeni, da so bolj elastične in mehkejše za boljši oprijem. Vsebujejo tudi več kavčuka in silike, kar še dodatno poveča prožnost pnevmatike v hladnih zimskih razmerah. 

Naročnik oglasnega sporočila je PORSCHE INTER AUTO D.O.O.

Ne spreglejte