Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 5. 2017,
9.19

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Motrio Renault avtomobilski servis nadomestni deli

Četrtek, 4. 5. 2017, 9.19

6 let, 6 mesecev

Motrio – kakovost po dostopnih cenah

Oglasno sporočilo

Motrio je blagovna znamka servisnih storitev in nadomestnih delov za starejša vozila vseh znamk. Njihovi deli po funkcionalnosti in varnosti ustrezajo originalnim delom, servisni mojstri pa zagotavljajo kakovostno vzdrževanje.

 | Foto:

Da bi lastnikom starejših vozil z nižjo ceno nadomestnih delov zagotovil zanesljivost in kakovost, je Renault pred 19 leti lastnikom avtomobilov, starejših od štirih let, začel ponujati nadomestne dele Motrio. Ti so kljub kakovosti povprečno kar za 30 odstotkov cenejši od originalnih, ponudba pa trenutno vključuje več kot osem tisoč kataloških številk najpomembnejših nadomestnih delov za vzdrževanje vozil različnih znamk.

Lastniki starejših vozil, ki obiskujejo pooblaščene servisne delavnice Renault, izdelke Motrio že dobro poznajo. Z razvojem trenutno 11 samostojnih servisnih delavnic Motrio pa se ta blagovna znamka s preverjenimi in kakovostnimi partnerji vztrajno širi po Sloveniji.

Večina izdelkov Motrio je skrita pod motornim pokrovom, očem najvidnejše pa so pnevmatike Motrio. Proizvaja jih koncern Continental v državah Evropske unije. Letne pnevmatike Conquest so namenjene mestni in nemestni vožnji, Conquest Sport so za večje razdalje, nove pnevmatike Conquest Van pa so razvili posebej za lahka gospodarska vozila. Vse pnevmatike Motrio zagotavljajo odlično stabilnost in lego na cesti, dober oprijem na suhi podlagi in vrhunske zmogljivosti na mokri podlag ter dobro odpornost proti nastanku vodnega klina (akvaplaninga).

Ne spreglejte