Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 5. 2017,
9.38

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Autocommerce

Natisni članek

advertorial Mercedes-Benz razred V Mercedes-Benz

Ponedeljek, 8. 5. 2017, 9.38

2 meseca

Mercedes V podira nove rekorde v filozofiji vožnje

Vsebino omogoča Autocommerce
Mercedes-Benz razred V

Za vse tiste, ki uživate v udobnih potepanjih s svojim jeklenim konjičkom, in za vse tiste, ki nikoli ne veste, kam vas bo odnesla želja po raziskovanju. Mercedes je s svojim razredom V dokazal, da nobena ovira na potovanju ni nepremagljiva.

Mercedes je z razredom V dosegel izpopolnjeno kombinacijo elegantne estetike in udobne prostornosti. To je vozilo, ki vas bo popeljalo v najrazličnejše kotičke sveta in vam omogočilo doživetja, o katerih ste do zdaj lahko samo sanjali. Z razredom V boste vedno na pravi poti in vedno v objemu brezhibne varnosti.

Udobje, ki so ga izrisali največji strokovnjaki

Mercedes-Benz razred V | Foto:

Inženirji in oblikovalci pri Mercedes-Benzu svoje cilje po visokotehnoloških rešitvah izpopolnjujejo že več kot 100 let, njihov avantgardni pogled na potovalno izkušnjo pa se kaže v najnaprednejših rešitvah, ki temeljijo na popolnem udobju in varnosti.

Mercedes upodablja vso filozofijo nemškega velikana: varnost, udobje in prefinjeno eleganco brez primere. Zato ne preseneča, da je razred V avtomobil prihodnosti in najboljša rešitev za vse, ki prisegate na prostornost in zanesljivost brez primere.

Preizkusite raznoliko popolnost razreda V

Prijavite se na testno vožnjo in preizkusite vsestransko uporabnost velikega enoprostorca. Za družine, pustolovce in vse tiste, ki prisegate na brezhibnost Mercedes-Benza in na prostorno udobno funkcionalnost razreda V.

Mercedes-Benz razred V | Foto: Prilagodljiv enoprostorec, v katerem se boste počutili bolje kot doma

Razkošnost razreda V se začne pri prostornosti – na voljo v 3 dolžinskih izvedbah s čimer se popolnoma prilagaja vašim potrebam. S šestimi, sedmimi ali osmimi sedeži, ki jih po potrebi lahko po zaslugi sistema praktičnih vodil s hitrim zaklepanjem tudi popolnoma odstranite ali pa zgolj spremenite njihovo postavitev in število.

Mercedes-Benz razred V | Foto:

Za učinkovitejšo organizacijo prtljažnega prostora skrbi dodatna pregrada. Ta z dvema nakupovalnima škatlama ustvari dodatno odlagalno površino in s tem ponuja prilagodljiv tovorni prostor.

Mercedes-Benz razred V | Foto: Za dolga potovanja in hitre postanke v naravi pa so pri Mercedesu pomislili na opcijsko rešitev: poklopno in pomično mizo. Ta je primerna tako za malico kot tudi za delo in igro.

Za še več odlagalnega prostora poskrbijo mreže na naslonjalih štirih posameznih sedežev. Na 12-voltno vtičnico lahko priključite svoje mobilne naprave in jih napolnite.

 

Mercedes razred V je pravi džentelmen tudi pri upravljanju prtljažnika. Električno odpiranje in zapiranje pokrova prtljažnika EASY-PACK s pritiskom na gumb omogoča udobno polnjenje in praznjenje. Aktiviranje je praktično: s tipko na ključu vozila ali s kljuko na zadnjih vratih.

Inteligentni sopotnik, ki bedi nad vašo vožnjo

Kameleonski velikan bo vedno na preži, tudi ko boste sami nekoliko bolj utrujeni. Varnostna tehnologija je pri Mecedes-Benzu vedno najbolj sofisticirana in učinkovita. Pod skupnim imenom Intelligent Drive se skrivajo rešitve, ki obsegajo štiri faze: od varne vožnje prek preventivne zaščite v primeru nevarnosti ter ustrezne zaščite v primeru nezgode do omejitve škode po nezgodi.


Mercedes-Benz razred v | Foto: Prva faza: varna vožnja

Varnostni koncept Mercedes-Benz poskrbi za varno vožnjo in vas podpira s številnimi ukrepi:

asistent pazljivosti ATTENTION ASSIST,

asistent za bočni veter,

tempomat varnostne razdalje DISTRONIC PLUS (opcijsko),

paket z asistentom za varno vožnjo (opcijsko),

paket za ohranjanje smeri (opcijsko).
 


Mercedes-Benz Razred V | Foto: Druga faza: ob nevarnosti

Preventivni sistem PRE-Safe prepozna kritične razmere in preventivno in pravočasno izvede zaščitne ukrepe, med katerimi so tudi reverzibilno zategovanje varnostnih pasov na voznikovi in sovoznikovi strani, zapiranje odprtih oken in strešnih sistemov.


Mercedes-Benz razred V | Foto: Tretja faza: ob nezgodi

Obsežna oprema z zračnimi mehovi in drugimi zadrževalnimi sistemi v vozilih razreda V pomeni najboljšo zaščito pri nezgodi. K serijski opremi spadajo voznikov in sovoznikov zračni meh, zračne zavese ter bočna zračna meha za prsni koš in medenico za voznika in sovoznika.


Mercedes-Benz razred V | Foto: Četrta faza: po nezgodi

V razredu V lahko različni mehanizmi, ki so odvisni od vrste in resnosti nezgode, omilijo posledice nezgode in omogočijo hitro reševanje.

Tako se lahko na primer motor samodejno izklopi ali vrata samodejno odklenejo.


Velikan s prefinjeno gracioznostjo

… in pravim čutom za vožnjo, ki bo svojo nežnejšo plat pokazala tudi v najbolj oddaljenih in načetih cestah. Sistem agility control prilagaja način blaženja razmeram na cesti in voznim razmeram. Poskrbi za ustrezno ravnovesje med udobjem pri vožnji in agilnostjo, tako da kotalne lastnosti, delovanje blaženja in stabilizacijo optimizira glede na stanje cestišča in vožnjo.

Mercedes-Benz razred V | Foto:

Oblika in multifunkcionalnost: naj se vozna popolnost začne

Mercedes-Benz razred V | Foto: Visokokakovostni in inovativni materiali bodo vsako vašo vožnjo spremenili v udobno potovanje, ki ga boste lahko prilagodili svojemu estetskemu okusu in potrebam po multifunkcionalnosti.

Inovativen multimedijski sistem za navigacijo, telefonijo in avdio omogoča nepredstavljive vozne izkušnje. Prefinjena notranjost, ki se ob nočni vožnji spremeni v drugačno ambientalno muzo, je pravi poklon avtomobilski estetiki.

Mercedes-Benz razred V | Foto:

Čeprav je pravi robustnež med mercedesi, je ohranil značilno elegantno linijo: prepoznavno, prefinjeno, s kančkom avantgarde. Oblika V-ja je pristna upodobitev samozavestne lepote, ki z notranjostjo ustvarja popolno avtomobilsko enoto.

Mercedes-Benz razred V | Foto: Na bokih je sicer bolj umirjen, frontalno pa prava paša za oči – maska hladilnika z dvema lamelama, kakovostno zasnovanimi žarometi pa poudarjajo izrazit sprednji del.

Inovativni LED-žarometi vsem vozilom razreda V podarjajo poseben značaj, ta se odraža tudi na privlačnih platiščih, ki avtomobilu dodajo športni pečat.

Še več pustolovščine – ko se V spremeni v majhen avtodom

Razred V ima v mislih prav vsakega svojega voznika – tudi najbolj zagrizenega pustolovca, ki svojo radovednost poteši na najbolj odmaknjenih kotičkih sveta. Razred V je v različici Marco Polo vse tisto, kar potrebujete za kakovostni odklop v naravi. S serijsko bivalno nadgradnjo omogoča romantična in avanturistična doživetja: čez dan popoln užitek v vožnji, ponoči pa brezskrben spanec pod zvezdami.

 

Mercedes-Benz razred V | Foto: Razred V je lahko vaš že za 41.099 evrov

Izkoristite izjemno akcijo, ki velja za izbrani model V 200.

Osnovna cena: 41.099 evrov

Mesečni obrok že za 390 evrov.

Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ.

Preizkusite prostorno eleganco razreda V in se prijavite na testno vožnjo.

 

Ne spreglejte