Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 6. 2016,
8.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Dacia

Ponedeljek, 27. 6. 2016, 8.00

6 let, 6 mesecev

Ko zapleše Dacia Duster

Oglasno sporočilo

Foto: Renault

Dacia danes objavlja ekskluzivni posnetek plešočih Dusterjev sredi Ljubljane. Splošno priznano zvestobo in zadovoljstvo so lastniki Dusterjev tokrat nadgradili s pravo plesno točko!

Dacia Duster že vse od svojega nastanka po vsem svetu piše pravo zgodbo o uspehu. Na prvi pogled navdušuje s svojim agresivnim terenskim videzom, z leti uporabe pa prepričuje s podpovprečnimi stroški lastništva in nadpovprečnimi terenskimi zmogljivostmi. Zaupajo ji tudi slovenski gorski reševalci.

Tako ne preseneča dober odziv, ki je na parkirišču Tobačna Mesto v Ljubljani  v nedeljo, 12. junija, več ponosnih lastnikov dvo- in štirikolesno gnanih vozil Dacia Duster. Njihov namen je bil jasen – s svojimi Dusterji biti ustvarjalni del prvega plešočega plesnega dogodka Duster Dancemob, v katerem bodo s svojimi vozili razširili pozitivne vibracije ne samo v nedeljo na parkirišču, ampak pozneje prek videoposnetka še po vsem svetovnem spletu.

Glasbeni navdih za plesni dogodek Duster Dancemob je odmevni vseevropski TV-oglasu za Dacio Duster, v katerem gledalce navdušuje priredba izjemne skladbe skupine Queen Another one bites the dust, ki so ji spremenili besedilo v "Another one drives a Duster".

TV-oglas je navdušil mnogo gledalcev ne samo zaradi glasbene privlačnosti, pač pa tudi zaradi sporočilnosti, da je Dacia Duster kljub cenovni dostopnosti predmet poželenja mnogo ljudi.

Kako so ponosni lastniki svoje Dacie Duster spravili v medsebojno usklajen plesni korak v ritmu skladbe "Another one drives a Duster", si lahko premierno pogledate v svežem, pravkar objavljenem videu spodaj ali tukaj.

Ne spreglejte