Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 9. 2016,
12.18

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

Natisni članek

Ponedeljek, 12. 9. 2016, 12.18

6 let, 6 mesecev

Nov slovenski zastopnik britanskega avtomobilskega ponosa ...

Jaguar Land Rover: Prodaja in servis v Ljubljani, naslednja stopnica Zagreb

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05
Jaguar | Foto Vinko Kernc

Foto: Vinko Kernc

Zaradi globalne reorganizacije prodajno servisne mreže so pri podjetju JLR (Jaguar Land Rover) s prvim julijem spremenili tudi zastopnika v regiji, kamor spada Slovenija. Na tem področju je zdaj zastopnik za JLR podjetje Wallis iz Madžarske.

Zastopanje podjetja JLR je po novem za Slovenijo v Budimpešti

Kupe je za športno dirkaške uživače, kabriolet za športno vetrnjaške. | Foto: Vinko Kernc Kupe je za športno dirkaške uživače, kabriolet za športno vetrnjaške. Foto: Vinko Kernc Wallis je podjetje s sedežem v Budimpešti, ki se ukvarja z različnimi posli, od nepremičninskih naprej. Avtomobilski je eden večjih v njihovem portfelju.

Wallis je za zastopanje znamke JLR za pretežni del nekdanje Jugoslavije in za Albanijo ustanovil podjetje Wallis Adria v Zagrebu, pod katerega zdaj spada tudi Slovenija.

Wallis Adria je za zastopanje in prodajo vozil znamk Jaguar in Land Rover v Sloveniji podpisal pogodbo brez časovne omejitve s podjetjem A-Cosmos.

Jaguar F-type | Foto: Vinko Kernc Jaguar F-type Foto: Vinko Kernc

V Sloveniji je ekskluzivni prodajalec A-Cosmos iz Ljubljane

Po Jaguarje odslej v A-Cosmos. Enako velja za land in range roverje. | Foto: Vinko Kernc Po Jaguarje odslej v A-Cosmos. Enako velja za land in range roverje. Foto: Vinko Kernc A-Cosmos, ekskluzivni prodajalec in pooblaščeni serviser za Slovenijo, sicer vozila obeh znamk že prodaja in servisira.

V roku dobrega leta pa naj bi zgradili večji objekt po merilih, ki jih za svoje pooblaščence zahteva matično podjetje JLR. 

Poleg obstoječih modelov, kjer stavijo predvsem na jaguar F-pace in range rover evoque, veliko pričakujejo tudi od dveh, za naslednjo pomlad napovedanih modelov – range rover evoque cabrio in land rover discovery. Prihodnje leto naj bi prodali skupaj okoli 190 vozil obeh znamk.

Jaguar F-pace. Nov model, ki bo s prodajo predvidoma zasenčil vse druge jaguarje skupaj.  | Foto: Vinko Kernc Jaguar F-pace. Nov model, ki bo s prodajo predvidoma zasenčil vse druge jaguarje skupaj. Foto: Vinko Kernc

Znotraj prepoznavno jaguarjevski, le z znatno širšim zaslonom, zunaj pa z jasnimi ambicijami pokazati, da se ne boji tekmecev audija Q, BMW-ja X in mercedesa GL. | Foto: Vinko Kernc Znotraj prepoznavno jaguarjevski, le z znatno širšim zaslonom, zunaj pa z jasnimi ambicijami pokazati, da se ne boji tekmecev audija Q, BMW-ja X in mercedesa GL. Foto: Vinko Kernc

Glede na to, da sta Jaguar in Land Rover tudi v resnici eno in isto podjetje, je jasno, da so glede pogona globoko na varni strani. | Foto: Vinko Kernc Glede na to, da sta Jaguar in Land Rover tudi v resnici eno in isto podjetje, je jasno, da so glede pogona globoko na varni strani. Foto: Vinko Kernc

 

Ne spreglejte