Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 9. 2016,
8.52

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

avtomobil Škoda

Ponedeljek, 26. 9. 2016, 8.52

6 let, 6 mesecev

Avtomobil za ceno kolesa

Oglasno sporočilo

Sliši se preprosto – in točno tako tudi je! V garažo lahko za ceno kolesa na mesec parkirate nov avtomobil. Brez skritih pasti v drobnem tisku.

Pomislite: potrebujete nov avtomobil, varen, sodoben, lep. In ne samo, da ga potrebujete, želite si ga. Veste, da si ga zaslužite. Niste pa prepričani, da tudi zaslužite dovolj, da bi ga lahko iz prodajnega salona odpeljali domov.

Otročje lahek izračun

Vozilo vaših sanj, ki bi vas zanesljivo in udobno prevažalo po vsakodnevnih poteh in pogoltnilo vso prtljago tudi za najdaljše počitnice, seveda ima svojo ceno. In en sam odstotek te cene je znesek, ki ga boste morali mesečno plačevati za ta avtomobil. Zato se to financiranje tudi imenuje 1%!

Financiranje 1% je dovolj prožno, da omogoča številne vmesne možnosti. Edina stalnica je mesečni obrok v višini enega odstotka cene avtomobila. | Foto: Financiranje 1% je dovolj prožno, da omogoča številne vmesne možnosti. Edina stalnica je mesečni obrok v višini enega odstotka cene avtomobila.

Preden dobite v roke ključe, boste seveda morali izbrati (in poravnati) še višino pologa in določiti obdobje financiranja. Financiranje 1% je namreč zasnovano tako, da kupec plača polog v višini najmanj desetih odstotkov cene avtomobila (lahko tudi 18 ali 28) ter nato v 72 mesečnih obrokih (na voljo so tudi krajša obdobja - 36, 48 ali 60 mesecev) in s plačilom preostanka vrednosti odplača vozilo.

Financiranje je torej dovolj prožno, da omogoča številne vmesne možnosti. Edina stalnica je mesečni obrok v višini enega odstotka cene avtomobila. Preostale številke v enačbi lahko spreminjate po lastnih zmožnostih in potrebah.

Vse odgovore na svoja vprašanja o financiranju 1% najdete na naši spletni strani.

Poglejmo skupaj!

Recimo, da ste se doma zagledali v Škodo Octavio Combi Greenline 1.6 TDI. Krasen avtomobil: prostoren, uporaben in udoben. Z motorjem, ki gorivo srka po kapljicah. Takšna Octavia stane ugodnih 22.651,42 evra.

Poglejmo nekaj možnosti, ki jih imate na voljo: če izberete polog v višini desetih odstotkov, boste morali za izbrano Octavio plačati 2.265,14 evra. En odstotek njene cene znaša natanko 226,51 evra, in to je tudi vaš mesečni obrok.

Če izberete najdaljšo plačilno dobo, 72 mesecev, boste morali ob koncu obdobja financiranja plačati še 4.077,26 evra in avtomobil boste s tem v celoti poplačali. Če tedaj ne bi imeli dovolj sredstev, se lahko odločite za poplačilo z novim financiranjem.

Kaj pa, če pred nakupom za dovolj visok znesek prodate stari avtomobil? Ali pa imate privarčevanega malce več denarja in se lahko odločite za najvišji polog v višini 28 odstotkov cene nove Octavie? V tem primeru vplačate 6.342,40 evra, 72 mesecev plačujete po 226,51 evra, na koncu pa vam ni treba plačati nič preostanka vrednosti! Ves ta čas, celih šest let torej, pa uživate še v Škodinem šestletnem jamstvu!

Financiranje 1%+ lahko izberete za katerokoli vozilo Škoda, ne le akcijske modele, če bi želeli njegovo ceno znižati za tisočaka s pomočjo Škoda BON-a.  | Foto: Financiranje 1%+ lahko izberete za katerokoli vozilo Škoda, ne le akcijske modele, če bi želeli njegovo ceno znižati za tisočaka s pomočjo Škoda BON-a.

Vam je všeč Superb Combi Family tako kot nam?

Kaj pa Fabia Monte Carlo ali Yeti Easy? Tudi Škodine akcijske modele, kamor poleg modelov Monte Carlo, Easy in Family spadajo še modeli ScoutLine, je mogoče kupiti s pomočjo Škodinega financiranja. Kar je najlepše, pa je to, da lahko pri teh modelih uveljavljate tudi Škoda BON, ki maloprodajno ceno vozila takoj zniža za tisočaka!

Vse odgovore na svoja vprašanja o financiranju 1%+ najdete na naši spletni strani.

Mesečni obrok je tako ustrezno nižji (namesto 150 evrov pri modelu, katerega cena je 15 tisoč evrov,  bo tako mesečni obrok 140 evrov, saj bo cena po odštetem bonu znašala 14 tisoč evrov). Financiranje, ki to omogoča, so pri Škodi poimenovali 1%+, njegove posebnosti pa so fiksno obdobje financiranja (šest let) in dve mogoči višini pologa, ki lahko znaša 20 ali 30 odstotkov maloprodajne cene vozila s popustom.

Mimogrede: financiranje 1%+ lahko izberete za katerokoli vozilo Škoda, če bi želeli njegovo ceno znižati za tisočaka s pomočjo Škoda BON-a.

Vse različice financiranja si lahko ogledate na spletni strani Hudobro, kjer pregledno in funkcionalno orodje omogoča poigravanje s spreminjanjem višine pologa in števila mesečnih obrokov. Pri tem se samodejno izračunava preostanek vrednosti po koncu financiranja.
Ne spreglejte