Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 10. 2018,
20.04

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

Natisni članek

Asfaltna džungla Izberi drugačno pot SUV advertorial

Ponedeljek, 22. 10. 2018, 20.04

2 meseca

Renault Captur raziskuje asfaltno džunglo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

SUV Renault ekspedicija se je začela! Za volan Renault Capturja je sedla prva avanturistka Jerneja Lebar. Kaj so skrivale ljubljanske ulice?

Renault | Foto:

Naloga, ki jo je čakala na posebni mestni ekspediciji, je bila preprosta: preizkusiti moč Renault Capturja in se malo drugače spopasti z zahtevnimi ljubljanskimi ulicami. 

Na posebni misiji pa ni bila sama. Skupaj z njo sta se v raziskovanje asfaltne džungle podala tudi večno nasmejani Sašo Stare in psihologinja dr. Vesna Radonjić Miholič, ki  je analizirala kaos v ljubljanskih ulicah in z uporabnimi nasveti pomagala obvladati ekstremne situacije. 

SUV Renault ekspedicija je tako skušala razvozlati vzorce nespametne vožnje. Jerneja se je zapeljala po Ljubljani, Vesna in Sašo pa sta jo spremljala z uporabnimi nasveti in triki, kako obvladati asfaltno džunglo. Katere prometne okoliščine so bile najbolj preče, in kdaj se je Jerneji dvignil nivo stresa, preverite v videu:

Kako izbrati drugačno pot?

Izkušnja je Jernejo obogatila s tremi ključnimi spremembami, ki jo bodo vodile na čisto drugačno pot. SUV Renault ekspedicija ji je namreč pomagala premagati stres med vožnjo. Bistvo drugačne poti se skriva v tem, da vse situacije pogledamo z drugega zornega kota.  

Skupaj so prišli do naslednjih ugotovitev:

#Povečajte empatijo do drugih udeležencev v prometu

#Ob prekrških drugih ohranite mirno kri

#Ne divjajte, prehitra vožnja viša nivo stresa

Torej, ko boste naslednjič sedli za volan na nervozo ne odreagirajte z novo dozo nervoze. Umirite se in se ne pustite sprovocirati. Bodite obzirni, saj nikoli ne veste, s kakšnimi težavami se morda ukvarja voznik, ki vam trenutno načenja živce - mogoče ima slab dan ali je bil preprosto samo za sekundo malo manj osredotočen na dogajanje v prometu. To je lahko zgodi komurkoli. Varnost na cestah soustvarjamo – več mirnejših voznikov, bolj varne ceste ...

Renault | Foto:

Ekspedicija se nadaljuje še z dvema avanturistoma, ki sta svojo prometno izkušnjo delila s Kadjarjem in Koleosom.

Spremljajte dogajanje na asfaltni džungli tudi na Facebooku
in si zapišite poseben datum: 30. 10. 2018. Takrat boste lahko prav vi odločili, kdo izmed treh SUV Renault avanturistov je najbolje obvladal asfaltno džunglo in kdo si zasluži nagrado – nepozaben vikend razvajanja.

Renault SUV | Foto:

 

 

Ne spreglejte