Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 5. 2024,
13.00

Osveženo pred

2 tedna, 3 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Prva liga Telemach 1. SNL SPINS XI

Četrtek, 16. 5. 2024, 13.00

2 tedna, 3 dni

Izbor SPINS XI 2023/24

Lani so za kralja 1. SNL okronali Vipotnika. Koga bodo letos? Sodelujte in glasujte!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
SPINS XI | V prejšnji sezoni je naslov najboljšega v 1. SNL prejel takratni napadalec Maribora Žan Vipotnik, ki je bil tudi najboljši strelec tekmovanja. | Foto Vid Ponikvar

V prejšnji sezoni je naslov najboljšega v 1. SNL prejel takratni napadalec Maribora Žan Vipotnik, ki je bil tudi najboljši strelec tekmovanja.

Foto: Vid Ponikvar

Tudi letos poteka izbor za najboljšo enajsterico nogometašev 1. SNL (SPINS XI), najboljšega nogometaša 1. SNL in najboljšega trenerja 1. SNL v sezoni 2023/2024 Prve lige Telemach. Pravkar poteka spletno glasovanje javnosti (navijačev), tako da lahko priskočite na pomoč in glasujete za svojega kandidata na spletni strani https://spins11.si/. Spletno glasovanje se bo končalo v petek ob 12. uri.

Josip Iličić
Sportal Legendarni Slovenec v razmislek: Iličić bi si zaslužil Euro 2024, on je naš Modrić!

Člani sindikata SPINS so izbor najboljšega nogometaša v Sloveniji prvič izvedli leta 2004, naslednje leto pa so po vzoru svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO izbirali tudi najboljšo enajsterico sezone, kar se je ohranilo vse do danes. V izborih sindikata SPINS sta največjo težo vedno predstavljala mnenje in glas nogometašev, ki sposobnosti svojih kolegov vsak prvenstveni krog preverjajo neposredno na igriščih, enako pa velja tudi za trenerje. 

Prek aplikacije SPINS XI posameznik izbira nogometaše in trenerja, ki so po njegovem mnenju v glasovalnem obdobju na igrišču in ob njem pokazali največ.

SPINS XI | Foto: SPINS Foto: SPINS

Sindikat SPINS tudi letos sodeluje z Zvezo nogometnih trenerjev Slovenije, prek katere je v glasovanje vključenih več kot 800 trenerjev s stopnjami trenerske usposobljenosti UEFA A, PRO in UEFA PRO. Prav tako so k sodelovanju povabili novinarje športnih redakcij iz trinajstih največjih medijskih hiš v Sloveniji.

V obdobju glasovanja lahko posameznik na https://spins11.si svoj glas odda vsak dan, preostale skupine glasovalcev pa le enkrat prek posebne povezave, ki jo prejmejo po elektronski pošti oziroma v obliki SMS-sporočila. V sklopu aplikacije je prav tako mogoče neposredno spremljanje rezultatov glasovanja za najboljšo enajsterico, in sicer po posameznih skupinah glasovalcev, ki oddajo svoj glas.

SPINS XI 2023
Sportal Znano, kdo je najboljši v Sloveniji #video
Ne spreglejte