Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
4. 5. 2024,
17.05

Osveženo pred

2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,05

Natisni članek

astrologija horoskop maj 2024 horoskop 2024 horoskop horoskop

Sobota, 4. 5. 2024, 17.05

2 tedna

Ti astrološki znaki bodo maja zaplavali v denarju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,05
pomlad, jesen, dekle, ženska, telefon | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Letošnji maj trem nebesnim znamenjem prinaša izjemne finančne priložnosti, zaradi ugodnega položaja planetov si bodo lahko občutno odebelili denarnico. Kdo so srečniki tega meseca?

Bik

Biki lahko v maju doživijo občuten finančni uspeh zahvaljujoč svoji vztrajnosti in praktičnem pristopu k stvarem. Venera, planet ljubezni in denarja, vstopa v njihovo znamenje, zato lahko pričakujejo višje prihodke v obliki povišanja plače, dodatkov ali dobičkonosnih investicij.

To zemeljsko znamenje je znano po svoji sposobnosti pridnega dela in potrpežljivega čakanja na rezultate tega dela. To se bo bikom zdaj končno povrnilo in ta mesec morajo izkoristiti za dolgoročne finančne načrte ter vlaganja, ki jim lahko zagotovijo stabilnost.

Devica

Device bodo v maju opazile znatno izboljšanje svojega finančnega stanja zahvaljujoč Merkurju, njihovemu vladarju in planetu trgovine, ki vstopa v ugoden aspekt z Jupitrom, planetom sreče in blagostanja. Ta položaj planetov spodbuja uspeh v pogajanjih, pri sklepanju pogodb in poslovnih podvigih, sploh tistih, ki zahtevajo podrobno analizo in natančnost.

Device morajo zdaj izkoristiti svoje analitične veščine ter z njimi identificirati najboljše priložnosti za zaslužek in pametne naložbe svojih sredstev.

Strelec

Strelcem letošnji maj prinaša izredne finančne možnosti zahvaljujoč njihovemu vladajočemu planetu Jupitru, ki bo v harmoničnem aspektu s Plutonom, kar bo spodbudilo transformacijo in obnovo. To je za strelce idealen čas, da si drznejo tvegati oziroma zaženejo nov poslovni podvig, ki bi jim lahko prinesel izjemen dobiček.

Strelci so rojeni optimisti in avanturisti, kar jih bo vodilo k priložnostim, ki jim lahko prinesejo občutne finančne koristi.

Preverite svoj dnevni horoskop

radovednost
Trendi Astrološki radovedneži: ti znaki se ne znajo brigati zase
dekle, ženska, računalnik
Trendi Ta nebesna znamenja so najslabši timski igralci
morje, skok
Trendi Najpogumnejše ženske so rojene v teh dveh znamenjih
Ne spreglejte